Başından beri Toei'de.
Neden ilkte baya iyi şeyler sunup sonra batırdılar ?Hayır.Başında beri Toei'ye ait.23 yıldır seriyi sülük gibi emiyorlar sağolsunlar.
Başından beri Toei'de.
Neden ilkte baya iyi şeyler sunup sonra batırdılar ?Hayır.Başında beri Toei'ye ait.23 yıldır seriyi sülük gibi emiyorlar sağolsunlar.
Paragöz bir adam olduğu için Toei ile çalışıyor zaten.Acein ölümünü mahvetmişler diyen adam hala niye Toei ile çalışsın ?Op ile alakalı bir şey demiyorum sadece bu serinin eleştirilme motivasyonu "favori serimi geçmiş lanet gelsin" tarzı bir şey değil diyorum. Kale almaya değecek bir seri değil Oda paragöz bir adam değilse iplemez paragöz bir adamsa gtü sıkar Toei'nin enseye yapışır.
Paradır büyük ihtimalle.Neden ilkte baya iyi şeyler sunup sonra batırdılar ?
Batırmalarının sebebi animasyon direktörünün değişmesi ve mangaya yaklaşma korkusu.Özellikle zaman atlamasindan sonra bu ikisi daha da belirginleşiyor.Neden ilkte baya iyi şeyler sunup sonra batırdılar ?
İplemiyordur, uğraşmak istemiyordur kol gibi sözleşmesi vardır vs.Paragöz bir adam olduğu için Toei ile çalışıyor zaten.Acein ölümünü mahvetmişler diyen adam hala niye Toei ile çalışsın ?
En başta da çizimleri leşti lakin bu kadar göze batmıyordu. Bunun sebebi de o zamana göre o çizimlerin normal olmasından ötürü.Neden ilkte baya iyi şeyler sunup sonra batırdılar ?
Ben mi dertleneyim kıral.Bırak sahibi dertleneyim ki dertlendiğini sanmıyorum.Ben olsam dertlenirdim tabi.Ben Naruto ile falan kapışırken çöp bir seri benim serime resmen köpek çekiyor.İplemiyordur, uğraşmak istemiyordur kol gibi sözleşmesi vardır vs.
Tutan var da laf mı ya? Tarihin en büyük tutucusundan bahsediyoruz burada. İşin içine Oda gevşeğinin ben parama bakarım yaa xd zihniyeti de girince sonuç garabet oldu işte. :/One Piece de yapsın kardeşim tutan mı var Hoş o çöpü bile vay be diye izleyenler vardır
Ben fakirim zengin kafasını anlamam olum. Oda gelmiş geçmiş en zengin mangaka bile olabilir hani bir tek DB geçmişse geçmiştir. Adam paragöz biri değilse karakter olarak, paradan yana bir derdi olacağını sanmıyorum bu yüzden uğraşmaz yani.Ben mi dertleneyim kıral.Bırak sahibi dertleneyim ki dertlendiğini sanmıyorum.Ben olsam dertlenirdim tabi.Ben Naruto ile falan kapışırken çöp bir seri benim serime resmen köpek çekiyor.