Sosyal medyanın hype kültürünün sayısız kurbanından biridir AoT.Kny'yi şişiren kitle şimdi de twitterda Aot'u gelmiş geçmiş en iyi anime ilan etmeye başlamış xd
Sosyal medyanın hype kültürünün sayısız kurbanından biridir AoT.Kny'yi şişiren kitle şimdi de twitterda Aot'u gelmiş geçmiş en iyi anime ilan etmeye başlamış xd
Mangakası özel ilgileniyordu anime için yanılmıyorsam.Animesi OP'un animesinden daha kaliteliydi oysa ki
OP, Naruto, Bleach, Toriko gibi animeleri görseler ne derler acaba?Kny'yi şişiren kitle şimdi de twitterda Aot'u gelmiş geçmiş en iyi anime ilan etmeye başlamış xd
Bunlardan böyle kaliteli bir seçim beklemezdim kabul edilebilir bir şey demişler en iyisi olmasa bile en iyilerinden biridir SNK. Mangasının ilk 90 bölümlük kısmının verdiği hissiyat çok başkaydı özellikle.Kny'yi şişiren kitle şimdi de twitterda Aot'u gelmiş geçmiş en iyi anime ilan etmeye başlamış xd
Kesinlikle kötü seri değil Kny ile mukayese bile etmem ama haddinden fazla övüldüğünü düşünüyorum. Yani gelmiş geçmiş falan çok geliyor bana yoksa ben de takip ediyorum seriyi.Bunlardan böyle kaliteli bir seçim beklemezdim kabul edilebilir bir şey demişler en iyisi olmasa bile en iyilerinden biridir SNK. Mangasının ilk 90 bölümlük kısmının verdiği hissiyat çok başkaydı özellikle.
Ne aynı durum ne aynı motivasyon ama sen mutlu oluyorsan devam et dostum canın sağ olsunKnY gömenleri görünce mutlu oluyorum nedense Eskiden One Piece böyle en çok satan deyince diğerleri One Piece'e bok atiyordu, aynısını görmek :d
Valla benim gözümde anime aleminin zirvesi HxH. Ama SNK'yı da yabana atmam.Kesinlikle kötü seri değil Kny ile mukayese bile etmem ama haddinden fazla övüldüğünü düşünüyorum. Yani gelmiş geçmiş falan çok geliyor bana yoksa ben de takip ediyorum seriyi.