Ağustos 16-22 arası satışlar.
Haydaaa... Black Lagoon ne ara ilk 10'a girdi satışlarda? Belki satışlardan animesinin devamı gelir.Ağustos 16-22 arası satışlar.
Overrated nedir sorusunun cevabı oldu iyice. Son zamanlarda sapıttılar zaten, her şey haddinden fazla değer görüyor niyeyse.Tokyo Revengers 1 senede 16,532,610 satış yapıp, AoT'un da 2013'teki 15 milyonluk satışını geçerek Kodansha'nın 1 senede en fazla satan serisi oldu.
Animelere ve mangalara olan ilgi çoğaldı bu da satışların dengesini değiştirebiliyor. Piyasa büyüyor aslında, serilere gereksiz bir ilgi gelmiyor.Overrated nedir sorusunun cevabı oldu iyice. Son zamanlarda sapıttılar zaten, her şey haddinden fazla değer görüyor niyeyse.
Birkaç serinin hak ettiğinden fazla ilgi gördüğünü düşünüyorum ben. Tokyo da onlardan biri. Kimetsu da öyleydi. Sektör gene büyüsün. Bu kötüler demek değil.Animelere ve mangalara olan ilgi çoğaldı bu da satışların dengesini değiştirebiliyor. Piyasa büyüyor aslında, serilere gereksiz bir ilgi gelmiyor.
Aslında doğal.Arz azalırsa talep artar.Anime diye yeni ne çıkıyorsa ona talep yüksek oluyor haliyle.Eskisi kadar rekabet yaratacak pastayı bölecek kaliteli eser olmayınca.Birkaç serinin hak ettiğinden fazla ilgi gördüğünü düşünüyorum ben. Tokyo da onlardan biri. Kimetsu da öyleydi. Sektör gene büyüsün. Bu kötüler demek değil.
Bunları ben de hesaba katabiliyorum, yine de fazla bulduğumu söylüyorum.Aslında doğal.Arz azalırsa talep artar.Anime diye yeni ne çıkıyorsa ona talep yüksek oluyor haliyle.Eskisi kadar rekabet yaratacak pastayı bölecek kaliteli eser olmayınca.
Çünkü artık sektör büyümüştür 20 sene öncesi gibi değil.Netflix bile orjinal seri diye animelere el atıyor.Eskiden bu kadar bilindik değildi 20 sene önce yapacaklarını sanmam.Bunları ben de hesaba katabiliyorum, yine de fazla bulduğumu söylüyorum.
Senin hesap kitap yanlış Şimdi ben de mi aynı şeyleri söyleyeyim ? Çok büyük kitle var anladın mı ?Bunları ben de hesaba katabiliyorum, yine de fazla bulduğumu söylüyorum.