İyi, 209'a kadar tr çevirisi de var + animesi de güzel galiba.Kingdom nasıl sarıyor mu?
İyi, 209'a kadar tr çevirisi de var + animesi de güzel galiba.Kingdom nasıl sarıyor mu?
Çöp pis hakettiği yerde.Temmuz Ayı Genel Toplam Satış Rakamları
Karekter çeşitliliğini seviyorsan fena sarar ana karekter vursun kırsın olayı pek yok.Kingdom nasıl sarıyor mu?
Bu spy x family çaktırmadan hep kendine bir yer buluyor listelerde. Yarın öbür gün animesi çıkıp patlayabilir. Dikkat etmek lazım.Temmuz Ayı Genel Toplam Satış Rakamları
Batman in 2008 den önce doğru düzgün satmadığı dönemler var. Sürekli iyi satmiyor.Batmani nasıl geçmiş lan OP. Bu başarı takdir edilir işte.
Sarmaz mı? Bence birinciliği hak ediyor.Kingdom nasıl sarıyor mu?
Sarar.Kingdom nasıl sarıyor mu?
Revengers mangakasına, daha fazla para için bitmiş mangaya fazladan arc eklemesine kızıyoruz ama bu kadar satış yapsa serim ben de uzatırdım sanırım. Hatta Mikey muhabbetleri bitince ana karakter bir tur da zevk için geçmişe dönsün, satılıyor nasıl olsa seri :sTemmuz Ayı Genel Toplam Satış Rakamları
Bence mangaka sömürülmekten doğru düzgün para kazanamıyordurRevengers mangakasına, daha fazla para için bitmiş mangaya fazladan arc eklemesine kızıyoruz ama bu kadar satış yapsa serim ben de uzatırdım sanırım. Hatta Mikey muhabbetleri bitince ana karakter bir tur da zevk için geçmişe dönsün, satılıyor nasıl olsa seri :s