Daha fazla yükselmesin yav kuduruyorlar sonra.Heyt bee şu Tokyo Revengers'ın satış rakamlarına bakar mısınız ? Tü tü tü maşallah daha da yükselsin
Daha fazla yükselmesin yav kuduruyorlar sonra.Heyt bee şu Tokyo Revengers'ın satış rakamlarına bakar mısınız ? Tü tü tü maşallah daha da yükselsin
Sen dur hele durrrr. Hele bi Senju'lu cilt gelsin de eşe, dosta, akrabaya, arkadaşa kimler varsa alacam Daha da kudursunlar ?Daha fazla yükselmesin yav kuduruyorlar sonra.
Bütün üyeler alsa bile kurtarmayabilirKf olarak manga alımı yapıp Op'u satışlarda 1. yapıyoruz kampanyası başlatın.
Şahsen manga dizecek olsam Haikyuu aot falan dizerim ben de ilk. One piece yerine ortalama 3 seri dizilebilir.Haikyuu kaç yıl önce bitti ya nasıl One Piece’i geçebilir
One Piece ara vermedi ve çok iyi bölümler çıkıyorŞahsen manga dizecek olsam Haikyuu aot falan dizerim ben de ilk. One piece yerine ortalama 3 seri dizilebilir.
Ama daha iyi bölümler basılmadı ki. 10 bölüm falan birikiyor öyle basılıyor diye biliyorum ben. Yani bu bölümler iyi hemen satışa etki eder diye bir şey yok. Ki bana kalsa One piece'nin antrenman bölümlerini bile 1. yaparımOne Piece ara vermedi ve çok iyi bölümler çıkıyor
İlk ona girmemesi şaşırtıcı
Black Lagoon hala iyi gidiyor.Umarım manganın sonunu görürüz ?Ağustos ayı ilk 20.