Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Manga Önerileri

Seri çıkış noktası olarak senin istediğin özelliklerdeydi, yarısına kadar da öyle devam etti. O sebeple önermekte bir sakınca görmedim. Son kısımları konusunda haklısın.
dedigim gibi seriye kotu falan dedigim yok, sadece bekledigim tarzdan cok uzakti. belki de ben tarif edemedim ne istedigimi :)

Sylar

A Fairy Tale For The Demon Lord' u deneyebilirsiniz biraz kafa karıştırıcı olabilir.

optimistic

Spor mangaları sevenler giant killing okuyabilirseniz eğer okumadıysanız. Şahsen ben yeni keşfettim ama iyi ki de geç olmuş ara ara böyle bulmak çok güzel oluyor :ehe:

H.O.T.D gibi zombi temalı (TWD gibi duygusal ilişkiler değil de direk zombi katliamı şeklinde) anime veya manga bilenler var mı ? (ama baya kanlı olacak şöyle hellsing gibi)

Jackals: Bol aksiyonlu, bol kanlı 10 numara bir manga tavsiye ederim. Hikayedenin ana karakteri Nichol ve sonlara doğru birbiri ardına patlayan entrikalar, çeşitli silahlar .... her şeyiyle mükkemmel, birde devamı gelse çok güzel olurdu. :)

Hokuto no Ken: Aynı şekilde bol aksiyonlu ve bol kanlı, farklı dövüş tekniklerine sahip güzel bir manga.

Noblesse: Uzun zamandır uyuyan bir vampir (820 yıldır :D) bir gün uyanır ve kendini günümüz dünyasında bulur. Yeni düzene pek alışık olmayan vampirimiz, bir yandan yeni düzeni çözmeye bir yandan da bu düzene ayak uydurmaya çalışır. Bu düzene ayak uydurmaya çalışması çoğu zaman komik durumlara neden olur. Neyse dövüşlerinden pek bahsetmeyeyim, spoiler olmasından korkuyorum. Mutlaka okumalısınız. :)

Benim gibi aksiyon manyağı olanlar varsa bu üçüyle bir süre idare edebilirler. :oleyo2:

Jackals: Bol aksiyonlu, bol kanlı 10 numara bir manga tavsiye ederim. Hikayedenin ana karakteri Nichol ve sonlara doğru birbiri ardına patlayan entrikalar, çeşitli silahlar .... her şeyiyle mükkemmel, birde devamı gelse çok güzel olurdu. :)

Hokuto no Ken: Aynı şekilde bol aksiyonlu ve bol kanlı, farklı dövüş tekniklerine sahip güzel bir manga.

Noblesse: Uzun zamandır uyuyan bir vampir (820 yıldır :D) bir gün uyanır ve kendini günümüz dünyasında bulur. Yeni düzene pek alışık olmayan vampirimiz, bir yandan yeni düzeni çözmeye bir yandan da bu düzene ayak uydurmaya çalışır. Bu düzene ayak uydurmaya çalışması çoğu zaman komik durumlara neden olur. Neyse dövüşlerinden pek bahsetmeyeyim, spoiler olmasından korkuyorum. Mutlaka okumalısınız. :)

Benim gibi aksiyon manyağı olanlar varsa bu üçüyle bir süre idare edebilirler. :oleyo2:
Aksama bakacagim bu ara manga ariyordum zaten :D dedigin gibi bol aksiyonlu bol kanlı. Smoker reis de magiyi önerdi ona da baslayacagim.

Veritas , The Breaker tarzında veya Noblesse benzeri bir manga arıyorum. Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum

Veritas , The Breaker tarzında veya Noblesse benzeri bir manga arıyorum. Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum
Dün başka bir arkadaş da aynı istekte bulunmuştu, ona yazdığım cevabı kopyalayayım. :D

1- Hokuto no Ken
2- Feng Shen Ji
3- Shamo
4- Jackals, tavsiye ederim. :D
Bu saydığım 4 seri de dövüş sanatları üzerinedir. O yüzden herhangi biri ile başlayabilirsin. Karakter gelişimi olarak olaya bakıyorsan ilk olarak Feng Shen Ji ile başla. Baş karakter adam gibi adam olsun, vurduğunu inletsin istiyorsan Hokuto no Ken ile başla. Baş karakter kötü adam olsun istiyorsan Shamo ile başla. Daha farklı bir kurgu arıyorsan Jackals ile başla, çerezlik güzel seridir. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık