Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Manga Önerileri

Üç gündür geceleyince sonunda 'I am a Hero' mangasında türkçe çevirisinin yapıldığı yere kadar gelebildim, Evet mangadan biraz bahsedecek olursak;

1. Manga klasik Zombi olaylarına farklı bir bakış açısı getirmiş, okuyunca ne dediğimi daha iyi anlayacaksınız.
2. Sadece ana karakterin değil birkaç karakterin gözünden de mangayı okuyabiliyorsunuz.
3. Bir tane psikopatımız mı desem yoksa başka bir şey mi desem öyle karakterimiz var işte.:D(manga da önemli bir yere sahiptir kendisi)
4. Mangaka gerçekten iyi çiziyor.
5. Maalesef kadın karakterlere mangaka değer vermiyor, bunu da okuyunca daha iyi anlayacaksınız. Ve sanırsam 17 üstü diyebiliriz. Birde ilk 10 bölümü okumasak da olurmuş cinsinden bence.

Okuyun beyler güzel vakit geçirirsiniz.:)

@KK
118'e kadar okumuştum ben onu. Okuduğum seriler içinde en dandik olanı oydu. Tamamen vakit kaybı oldu benim için.

'Yankee-kun to megane-chan' diyorum ve susuyorum. Susmadan önce tek diyebileceğim gülmekten öleceksiniz. Sadece 1 bölüm okuyun dediğimi anlayacaksınız.

@Minato
Tamda bizim psikopatımız 118'den sonra ortaya çıkıyor diyebiliriz. Ama 118'e kadar beğenmediysen yapacak bir şey yok.
Fakat 'Yankee-kun to megane-chan' beğenmediğini söyle de göreyim seni:cool:

Priest ciltler aktıkça daha da güzelleşiyor. İlk cilde bakınca konusu basit diye düşünmüştüm, ama mangakası paso aforizma kasmış. Çok iyi anektodlar ve göndermeler var içinde.

6. cildin kapağı muhteşem bir sanat eseri.

'Yankee-kun to megane-chan' diyorum ve susuyorum. Susmadan önce tek diyebileceğim gülmekten öleceksiniz. Sadece 1 bölüm okuyun dediğimi anlayacaksınız.

@Minato
Tamda bizim psikopatımız 118'den sonra ortaya çıkıyor diyebiliriz. Ama 118'e kadar beğenmediysen yapacak bir şey yok.
Fakat 'Yankee-kun to megane-chan' beğenmediğini söyle de göreyim seni:cool:
118 bölüm eziyet gibi geldi bana. Bir ara bakarım o zaman dediğin gibiyse.

''Yankee-kun to megane-chan'' baya matrak bir seri beğenmiştim onu. Kız su katılmamış bir manyak, I am Hero halt etmiş onun yanında..:D Türkçe çevirisini durdurmuştu manga frame, ingilizce fakiri olunca devam edemedim kaldı öyle. El atan olsa da okusak tekrar.

118 bölüm eziyet gibi geldi bana. Bir ara bakarım o zaman dediğin gibiyse.

''Yankee-kun to megane-chan'' baya matrak bir seri beğenmiştim onu. Kız su katılmamış bir manyak, I am Hero halt etmiş onun yanında..:D Türkçe çevirisini durdurmuştu manga frame, ingilizce fakiri olunca devam edemedim kaldı öyle. El atan olsa da okusak tekrar.
Şanslı günündesin çünkü zaten 'Yankee-kun to megane-chan' çevriliyor. Çevirisini yapan topluluk Mabushi Majo (ve evet ilginç bir isimleri var:D)

Crows

Öncelikle seriye 10 üzerinden 10 verdiğimi belirteyim. Crows'u 2 gün içinde okuyup bitirdim o yüzden bu mangaya karşı hislerim daha tazeyken biraz anlatayım. Hikaye Bouya Harumichi adlı karakter etrafında dönüyor . Lise 2'ye gidiyor, Crows lisesine nakil oluyor. Crows lisesi her türlü belalı tipin olduğu, serseri kaynayan bir okul. Crows Lisesi'ne değinecek olursak. Bouya Harumichi liseye nakil olduğunda okulun en güçlü ismi olarak Bandou bulunuyor. Bandou'nun da amacı liseyi tamamen birleştirmek. Yani bütün öğrencileri kendi boyunduruğu altına almak ama bunu daha kimse başaramamış. Hikaye ilerledikçe karşımıza farklı çeteler farklı okullar çıkıyor. Yani manga kısaca dövüş mangası diyebiliriz. Zaten seri boyunca 2-3 kere dışında hiç kız gördüğümü hatırlamıyorum. Fakat sizde benim gibi serinin sonlarına doğru aslında sadece dövüş mangasından ibaret olmadığını anlayabilirsiniz. Manganın sonuna geldiğimde çok değişik düşüncelere itti beni. Serideki arkadaşlık bağları çok iyi gerçekten. Neyse elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Seride her türlü delikanlı abi bulunmakta :D ve bu kısa yazıyı ana karakterimizin bir sözüyle bitireyim, gerçi tam olarak böyle miydi emin değilim. "Kapalı bir kafeste kuş olmaktansa, karga olmayı tercih ederim."
Seriyi Tortuga Çeviri'den okuyabilirsiniz.
Henüz okuma fırsatım olmadı ama filmini görmüştüm gerçi onuda izleyemedim şu okul bitsin ikisine de başlarım artık :D Ayrıca bu yıl içinde 3.filmi de gelecekmiş.

Crows

Öncelikle seriye 10 üzerinden 10 verdiğimi belirteyim. Crows'u 2 gün içinde okuyup bitirdim o yüzden bu mangaya karşı hislerim daha tazeyken biraz anlatayım. Hikaye Bouya Harumichi adlı karakter etrafında dönüyor . Lise 2'ye gidiyor, Crows lisesine nakil oluyor. Crows lisesi her türlü belalı tipin olduğu, serseri kaynayan bir okul. Crows Lisesi'ne değinecek olursak. Bouya Harumichi liseye nakil olduğunda okulun en güçlü ismi olarak Bandou bulunuyor. Bandou'nun da amacı liseyi tamamen birleştirmek. Yani bütün öğrencileri kendi boyunduruğu altına almak ama bunu daha kimse başaramamış. Hikaye ilerledikçe karşımıza farklı çeteler farklı okullar çıkıyor. Yani manga kısaca dövüş mangası diyebiliriz. Zaten seri boyunca 2-3 kere dışında hiç kız gördüğümü hatırlamıyorum. Fakat sizde benim gibi serinin sonlarına doğru aslında sadece dövüş mangasından ibaret olmadığını anlayabilirsiniz. Manganın sonuna geldiğimde çok değişik düşüncelere itti beni. Serideki arkadaşlık bağları çok iyi gerçekten. Neyse elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Seride her türlü delikanlı abi bulunmakta :D ve bu kısa yazıyı ana karakterimizin bir sözüyle bitireyim, gerçi tam olarak böyle miydi emin değilim. "Kapalı bir kafeste kuş olmaktansa, karga olmayı tercih ederim."
Seriyi Tortuga Çeviri'den okuyabilirsiniz.
Çizimleri vasat derecesinde kötü ama yinede iyi kötü okutuyor kendini.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık