wolfen crest'i önermiştim ama daha başlardaydım(orlar iyi gelmişti) ama sonradan cidden hentai oldu sanki, ben de iğrendimBurada iki-üç kere Wolfen Crest önerildi diye başladım. O kadar manga okudum, bazı serilerde zaman kaybı dediğim bölümler,arclar oldu ama bir seriyi ilk defa okuduğuma pişman oldum. Mangaka abartmışta abartmış. Ne duygu hissettim nede okurken zevk aldım. Farklı bir mesaj vermeye mi çalışmış onuda anlayamadım.
Gece onsekiz bölüm falan okuyup yatmıştım. Uyandığımda gerisini okumak için hemen bilgisayarı açtım. Başlarda bende beğenmiştim, sonradan kendimi zorlaya zorlaya tamamlamak için okudum. Bana göre bu seri zaman kaybı, pişmanlık oldu.
Şunuda belirteyim, başkası beğenerek okuyabilir. Seriyi kötülediğim yok yani.
açıkçası okumaya başlarken türüne bakmamıştım. Anca 70lere geldiğinde anladım(çevirmen arkadaşa da teşekkürler.). Çizimi ciddi ve karanlık (benim tarzım genelde) gözler felan zaten apayrı güzel olmuş bence klasik gözlerden sonra. Ama yine de sonlara doğru birz bozdu bana kalırsa ilk 50-60 bölümü okuduğumda bu seri bir efsane diyordum. Ama sonrası malum.Wolf Guy - Wolfen Crest serisi roman uyarlaması olduğu için konuya o açıdan yaklaşmak lazım. Hikayenin dar bir çerçeveden işlenmesinin nedeni bu. Sizlerin 'Seri Hentai oldu yea' dediğiniz kısım bakımından da mangakanın bir kabahati yok. Serinin türü belli: Action Adult Drama Mature Romance School Life Seinen Supernatural Tragedy. Adam buraya koskocaman ADULT yazmış ne bekliyordunuz merak ediyorum. Kaldı ki Türkçesi'nde çevirmen arkadaşımız konunun 70'lerden sonrası için uyarı niteliğinde bir yazı da yazmıştı. O kadar abartmaya gerek yok açıkçası. Bir seriyi değerlendirirken serinin iyi yönlerini de dikkate almanız lazım. Wolfen Crest çok sağlam çizime sahip bir seridir. O çizim tekniği ve detayı çok fazla seride göremezsiniz. Hatta konuyu bırakıp sırf çizim için okumanızı tavsiye ederim şahsen.
Şimdi baktım da, ilk ben tavsiye etmişim. Seriyi beğenip beğenmemen konusunda bir şey diyemem ama,wolf guy serisini oneren arkadasi buradan saygiyla kiniyorum. cizimi, konusu kotu falan demiyorum ama aradigim ozelliklere uyan en son seri bu olsa gerek... hayatimdan 7-8 saat kaybettim
bu özelliklerden hangisine uymamış ki?Ana karakter iman gucuyle savasmayan, salak olmayan mumkunse karizma onune geleni ezen bir manga
Şimdi baktım da, ilk ben tavsiye etmişim. Seriyi beğenip beğenmemen konusunda bir şey diyemem ama,
bu özelliklerden hangisine uymamış ki?
adam butun seri dayak yedi, sevdigi hatun yuz kisi tarafindan gunlerce tecavuz edildi, en sonunda da cop dedigi adam tarafindan parca pincik edilerek olduruldu.
iman gucuyle savasmayan dedim, adam tum manga savasmadi en sonda iman gucunu gectim askin gucuyle savasti. ilk bir kac karsilik vermedi karizma dedim, sonra baktim herkesin ayaginin altinda... simdi bu adama asil mi derim salagin onde gideni mi?