Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Magmar vs Charizard

Magmar vs Charizard

• Kullanılan toplam oy
    71
Magmar kral bir Pokemon olsa da, Charizard'ın kazanması bence normaldi. Bana göre, Pokemon'daki en büyük haksızlık; Ash'in Pikachu'sunun, Raichu'yu yenmesiydi. Ne kadar çalışırsa çalışsın, kendi evrimleşmiş hali olan öyle sağlam bir Pokemon'u yenememesi gerekirdi. İyi o zaman, çalışarak Mewtwo da yensin anasını satayım.
Charizard evrim geçirerek yeniyor Mewtwoyu. Bu anime mantığı ana karakteri ve pokemonu sınır tanımıyor.

Yoksa Çarizardın Blastoiseyi yenmesi de pek mümkün değil. Olduruyorlar.

Charizard evrim geçirerek yeniyor Mewtwoyu. Bu anime mantığı ana karakteri ve pokemonu sınır tanımıyor.

Yoksa Çarizardın Blastoiseyi yenmesi de pek mümkün değil. Olduruyorlar.
Şimdi izledim; Ash'in Hercross'u, Gary'nin Magmar'ını yendi. Hem de Magmar tüm vücudunu yaktığı halde hiçbir şey olmamış gibi saldırarak. :flaugh:
Pokemon'un animesi izlenecek gibi değilmiş ya. Oyunlardan ve hayal dünyasından devam.

Şekilciliği o yaşlarda bize empoze etmeye çalışan, nazlı yeni gelin Pokemon, Charizard bunu alır. Magmarı geliştirsek sabaha kadar Thunderbolt spamlesin.

Volkan patlamasın diye taş taşırlar iken charizad bi tarafına magma değmesin diye sulu gözlerle izliyordu. Bölge avantajı falan hak getire tamam cha yı seviyoruz da alev vs alev de değildi bu. Gerçi polymorph yi falan yeniyordu he diyip geçelim...

Magmar kral bir Pokemon olsa da, Charizard'ın kazanması bence normaldi. Bana göre, Pokemon'daki en büyük haksızlık; Ash'in Pikachu'sunun, Raichu'yu yenmesiydi. Ne kadar çalışırsa çalışsın, kendi evrimleşmiş hali olan öyle sağlam bir Pokemon'u yenememesi gerekirdi. İyi o zaman, çalışarak Mewtwo da yensin anasını satayım.
Pikaçu, Efsane Pokemon Latiosla berabera kalıyor. Biraz kassa Mewtwo'yu kesin yener, Arceus'u yenemez ama zorlar. :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık