En büyük haksızlık Chari'nin Aero'yu yenmesidir.
Charizard evrim geçirerek yeniyor Mewtwoyu. Bu anime mantığı ana karakteri ve pokemonu sınır tanımıyor.Magmar kral bir Pokemon olsa da, Charizard'ın kazanması bence normaldi. Bana göre, Pokemon'daki en büyük haksızlık; Ash'in Pikachu'sunun, Raichu'yu yenmesiydi. Ne kadar çalışırsa çalışsın, kendi evrimleşmiş hali olan öyle sağlam bir Pokemon'u yenememesi gerekirdi. İyi o zaman, çalışarak Mewtwo da yensin anasını satayım.
Şimdi izledim; Ash'in Hercross'u, Gary'nin Magmar'ını yendi. Hem de Magmar tüm vücudunu yaktığı halde hiçbir şey olmamış gibi saldırarak.Charizard evrim geçirerek yeniyor Mewtwoyu. Bu anime mantığı ana karakteri ve pokemonu sınır tanımıyor.
Yoksa Çarizardın Blastoiseyi yenmesi de pek mümkün değil. Olduruyorlar.
Pikaçu, Efsane Pokemon Latiosla berabera kalıyor. Biraz kassa Mewtwo'yu kesin yener, Arceus'u yenemez ama zorlar.Magmar kral bir Pokemon olsa da, Charizard'ın kazanması bence normaldi. Bana göre, Pokemon'daki en büyük haksızlık; Ash'in Pikachu'sunun, Raichu'yu yenmesiydi. Ne kadar çalışırsa çalışsın, kendi evrimleşmiş hali olan öyle sağlam bir Pokemon'u yenememesi gerekirdi. İyi o zaman, çalışarak Mewtwo da yensin anasını satayım.
İyi ki oralara kadar izlememişim.Pikaçu, Efsane Pokemon Latiosla berabera kalıyor. Biraz kassa Mewtwo'yu kesin yener, Arceus'u yenemez ama zorlar.![]()
Poliwrath sağlam ayar vermişti.Çarizarda haddi bu macerada bildirilmişti.
Sonrasında daha bir adam olmuştu.
Charizard ergenliği hiç çekilmiyordu.Çocuk halimle bile katlanamıyordum.Poliwrath sağlam ayar vermişti.
Sonra devam etti mi bilmiyorum, çocuk kendini camdan atınca yayından kaldırdılar.