En büyük şansı Zoro'ya denk gelmemesi.
En büyük şansı Zoro'ya denk gelmemesi.
Lan artık sende mi zorocu oldun? Şu forumda olmayan 3 5 kisi kalmistik. Sende gittin...En büyük şansı Zoro'ya denk gelmemesi.
Ortama uyum sağlamaya çalışıyorum. Bugüne kadar forumda bir yer edinemedim. Belki böyle beni kabul edersiniz.Lan artık sende mi zorocu oldun? Şu forumda olmayan 3 5 kisi kalmistik. Sende gittin...
Lan olum manyak mısın? Herkesin ağzında hiluluk hiluluk. Yer edinemeyen biri varsa o da benim.( niye bu kadar duygusal oldu?)Ortama uyum sağlamaya çalışıyorum. Bugüne kadar forumda bir yer edinemedim. Belki böyle beni kabul edersiniz.
Mihawk>Akainu yazmışsın nasıl yer edineceksin ki? Yallah kılıçfana hayde.Lan olum manyak mısın? Herkesin ağzında hiluluk hiluluk. Yer edinemeyen biri varsa o da benim.( niye bu kadar duygusal oldu?)
Senin yer edinme potansiyelin var. Bizi takan yok tavşan gibi kendimiz gidiyoruz her yere.Lan olum manyak mısın? Herkesin ağzında hiluluk hiluluk. Yer edinemeyen biri varsa o da benim.( niye bu kadar duygusal oldu?)
Hocam olay kılıççılık değil, özellikle forum zoro'dan baya soğuttu. Sanji'yi de severim bu arada.Mihawk>Akainu yazmışsın nasıl yer edineceksin ki? Yallah kılıçfana hayde.
Hep @İnari bozdu seni. Uncle ayagina, ayagini kaydirdi. Kanma bu numaralara..Senin yer edinme potansiyelin var. Bizi takan yok tavşan gibi kendimiz gidiyoruz her yere.
Zoro'dan soğuma canısı. İlk göz ağrımız sayılır.Hocam olay kılıççılık değil, özellikle forum zoro'dan baya soğuttu. Sanji'yi de severim bu arada.
Üzdü bu yorum.Ortama uyum sağlamaya çalışıyorum. Bugüne kadar forumda bir yer edinemedim. Belki böyle beni kabul edersiniz.