Demo? Meyve bakimindan magellan>akainu>kizaruBana bu adamdaki meyve magma meyvesinin demosuymuş gibi geliyor.
Adam impel down i eritiyordu.
Demo? Meyve bakimindan magellan>akainu>kizaruBana bu adamdaki meyve magma meyvesinin demosuymuş gibi geliyor.
Kibrinden değil, adalet hissinden.Kibri yüzünden güzelce dayak yedi.
Ne alaka? Yardım isteğini geri çevirdi ve 6. seviyedekiler tır gibi geçti üstünden. En son intihar edecekti de Sengoku öyle bir şey yapmasına izin vermeyin dedi.Kibrinden değil, adalet hissinden.
Ben öyle düşünmüyorum. Bu meyve dar alanda çok iş yapıyor olsa da bir logia gibi kullanıcısına amiral savunması gibi bir savunma vermiyor. Kullanıcısı hasar alabiliyor çok açık bir şekilde. Ancak magma meyvesi öyle değil, hem kullanıcısını dokunulmaz kılıp hem de bu meyveden daha yüksek bir saldırı gücü veriyor sahibine.Demo? Meyve bakimindan magellan>akainu>kizaru
Adam impel down i eritiyordu.
Aynı yıkım ve canavarlık seviyesinde değil.Ona bakarsan Aokiji saniyeden kısa sürede dev alanı donduruyor,Kizaru ışık hızında ışın atıyor.Meyvesi amirallaerden daha iyi. Temas gerektirmeden de zarar verebiliyor.( zehirli nefes vs.)