Tek atan yeteneği var en azından bunun dönüşü daha mantıklı. Acelem var diye yoluna gitmese BB korsanları diye bir şey yoktu şu anİki yıl önceki tüm çöpler güçlenip geri döndü, bunun da saçma sapan bir şekilde geri dönmesi yakındır.
Tek atan yeteneği var en azından bunun dönüşü daha mantıklı. Acelem var diye yoluna gitmese BB korsanları diye bir şey yoktu şu anİki yıl önceki tüm çöpler güçlenip geri döndü, bunun da saçma sapan bir şekilde geri dönmesi yakındır.
Evet ama kendisine sağlam bir haki ve dayanıklılık vahiy inecek muhtemelen, saçma kısmı orası. :dTek atan yeteneği var en azından bunun dönüşü daha mantıklı. Acelem var diye yoluna gitmese BB korsanları diye bir şey yoktu şu an
Böyle şeyler mangaka MF'de adam akıllı haki kullanımı çizmediğinden beri saçma zaten. 12 yıllık mevzu öncesi ve sonrası arasında stabil bir bağlantı yok.Evet ama kendisine sağlam bir haki ve dayanıklılık vahiy inecek muhtemelen, saçma kısmı orası. :d
Mangaka bu hatasını telafi etmek için iki sene önceki karakterleri harcamalıydı bence. Crocodile'ı ben olsam maksimum uçan altılı seviyesinde döndürür, artık yeni karakterlere ağırlık verirdim. Ama Oda ne yaptı, yenileri harcayıp mantıken çok güçlü olmamaları gereken eski karakterlere ağırlık verdi ve seri iyice saçmaladı.Böyle şeyler mangaka MF'de adam akıllı haki kullanımı çizmediğinden beri saçma zaten. 12 yıllık mevzu öncesi ve sonrası arasında stabil bir bağlantı yok.
Güçleri gözüktükleri arca göre şekilleniyor. Croco sonradan gözükme gücünü fazla kullandı. Arlong'u bile getirse şu an belli bir seviyenin üstünde çizecek.Mangaka bu hatasını telafi etmek için iki sene önceki karakterleri harcamalıydı bence. Crocodile'ı ben olsam maksimum uçan altılı seviyesinde döndürür, artık yeni karakterlere ağırlık verirdim. Ama Oda ne yaptı, yenileri harcayıp mantıken çok güçlü olmamaları gereken eski karakterlere ağırlık verdi ve seri iyice saçmaladı.