Zehire karşı koydu diyelim,Magellan fiziksel olarak Sanji'yi yerden yere vuracak kadar güçlü müdür mesela bu da önemli ?Suitli Sanji'nin bir şansı olabilir bu durumda da suit'in zehir tarafından eritilmemesi gerekiyor buda tabi zor bir ihtimal.
Zehire karşı koydu diyelim,Magellan fiziksel olarak Sanji'yi yerden yere vuracak kadar güçlü müdür mesela bu da önemli ?Suitli Sanji'nin bir şansı olabilir bu durumda da suit'in zehir tarafından eritilmemesi gerekiyor buda tabi zor bir ihtimal.
Kral bu resmen savaş ilanıDaha Zoro Magellan'ı aşmamıştır.
Zoro Magellan'ı aştı diyecek Zoro fanı 2 defa düşünmeli. Zoro Magellan'ı aşmışsa 200 bölüm sonraki Zoro vs Shiryuu eşleşmesi açıklanamaz. Mihawk vs Vista'dan beter olur bu karşılaşma.Kral bu resmen savaş ilanı
Biraz hantal duruyor gibi ve kendine de epey güveni var. DJ onun zehrine karşı etkili olacaktır diye düşünüyorum. Elementsel güçlere sahip karakter Magellana karşı etkili olabilir.Zehire karşı koydu diyelim,Magellan fiziksel olarak Sanji'yi yerden yere vuracak kadar güçlü müdür mesela bu da önemli ?
Magellan'ın meyve tam ID'lik. Yani dışarıda bu kadar etkin olmasının imkani yok bunu da değerlendir.Sanji'nin İvankov, Jinbei,Croco,ergen Luffy ve diğerlerini kovaladığını düşündüm de ne bileyim komik geldi, güldüm yani.