Eğer senin dediğin gibi diz çöküyorsa demek ki Luffy bu adamı yenecek noktaya gelmiş, baya hasar vermiş ama öyle bir durum yok. Adam sırf yumruk yedi diye anlamsız bir şekilde gömülüyor karakter. Bence çok saçma bir durum bu. Benim mesajımda vurgulamak istediğim konu bu. Konunun genelini okuduğumda da sanki Katakuri'nin karşısında Mr 3 var gibi mesajlar atılmış. Bu adam yumruk yiyemez mi o Luffy'den anlayamıyorum. Millet öyle bir yazıyor ki sanki Luffy az kalsın yeniyordu Magellan'ı.
Bana göre denk güçteler. Bır tık Katakuri daha güçlü olabilir ama sanki aralarında dağlar kadar fark varmış gibi yazıların olması çok komik.
Dostum ben Magellan Luffy'nin tek yumruğuyla nakavt oldu mu demişim? Keşke bölümü okuyacağına, benim yorumumu okusaymşsın.
Tabi ki Magellan güçlü biri kimse ona güçsüz demiyor.
Benim demek istediğim şey: Magellan'ın meyve odaklı biri olmasından ötürü, muhtemelen kendi fiziksel savunmasını es geçtiğidir. Teach'in meyve kullanıcıları hakkında söylediği şeyden yola çıkarak bunları diyorum.
Elbette yarın bir gün meğersem Magellan OP dünyasındaki en güçlü silahlanma üstadı çıksa hiçbir şey diyemem. Böyle de bir haki belirsizliği var ortada.
Ama iki karakteri yan yana koyunca(Kata v Magellan), ben Kata'nın, Magellan zehrine karşı saldırı bulabildiği anda onu indreceğini düşünüyorum. Ki abartmayı bırakayım. Yumruk değil de birkaç darbe mızrak indirsin diyelim. Ben Magellan'ın bu saldırıları kaldırabileceğine inanmıyorum.
Tamam az önce tek yumrukta tahtalı köyü boylar demiştim ki burada fena abartmışım .d . Şimdi düşününce Oda iki sene önceki karakterlerin hepsini böyle zayıf çiziyor diyorum.
Ama böyle bile olsa sence Kata'nın saldırılarına kaldırabilir mi meyve savunması delinince?