20 değil miydi?Adamın hayatından 10 yıl aldı. Daha ne yapsın? Kizaru ve Kuzan da 10 yıl aldı. Luffy 20 yıl az yaşayacak.
20 değil miydi?Adamın hayatından 10 yıl aldı. Daha ne yapsın? Kizaru ve Kuzan da 10 yıl aldı. Luffy 20 yıl az yaşayacak.
E kalıcı hasar almadan vuruş vuruş sayılmıyormuş ya .d2 Yıl önceki Luffyi en kritik duruma o soktu ne anlatıyorsun ya sen ? Adamın ömründen ömür gitti. Seneleri gitti kalıcı hasar diyor :d aynen kanka Zehir gücüyle vücüdunda kesik izi bırakacak.
Benim hatırladığım 1 hormon = 10 yıl. MF'deki ile beraber 20 ediyor.20 değil miydi?
Doğrudur zaten ben de okuyorum seriyi haberim var bundan. Ama bazı arkadaşlar yarasız olmaz dediği için belirttim.Adamın hayatından 10 yıl aldı. Daha ne yapsın? Kizaru ve Kuzan da 10 yıl aldı. Luffy 20 yıl az yaşayacak.
Sana soracak değilim birader nereye gireceğimi. Nereye istersem girerim. Kör falan da değilim. Tartışma üslubun yoksa bence sen girmemelisin. Hakaret, aşağılama olmadan konuşamıyor musun?Magellan tek yer diyen kördür. 2 yıl önceki ve sonraki karakterlerin karşılaştırıldığı hiçbir vs konusuna da girmesinler lütfen. Zaten 2 yıl sonrakiler tek atar, yorum yapmalarına gerek kalmıyor sonuçta, hepsi Tashigi gibi en az iki haki biliyor..
20 yılı gittiğini hatırlıyordum da Mf'de de hormonu aldığını unutmuşum. Aynen dediğin gibi.Benim hatırladığım 1 hormon = 10 yıl. MF'deki ile beraber 20 ediyor.
Bu zamana kadar gördüğümüz hiçbir yk2 Magellan kadar sağlam değil. Magellan en güçlü Yk2'dir. Bunun tek istisnası olabilir o da Jozu'dur. Diğerlerini İmpel Down'dan kovaladığı gibi önüne katar kovalar.@Tiksav Lee Magellan temizinden yc komutanı eder. 3 mü 2 mi 1 mi tartışılır ama nasıl ki amiral seviyesi çok üstün bir seviye ve o lige amirallerin dışında şuana kadar girebilen kişi sayısı bu kadar azken yc1 lerde yc içerisinde bu kadar özel bence. Hani kıyas yaparsak
Marco-Jozu
Rayleigh-Gaban
Beckman-Roo
Katakuri-Smoothie
Arada bence gözle görülür bir seviye var. Magellan tahminimce yc2-3 arası bir karakter ama yeteneğinden ötürü yc2 leri alabilir. Hata affetmeyen bir meyveye sahip sonuçta ama Kata bu adama çok ters kalıyor. Gözlemi, hızı, meyvesiyle Magellan'dan doğrudan saldırı yemesi çok çok zor. Başka bir yc1'i de alamaz bence ama daha çok şansı olabilir.
(King-Quenn biraz istisna diye yazmadım)
Oluyor mu böyle? Sonuna "ehu ehu ehuu" yazınca gerçekler değişiyor mu?Ne tartışıyonuz beyler Magellan 2 yıl önceki Luffy'nin gear2'sine çöktü ehu ehu ehuu
Gear2'ye çöp çeken Gladius > Magellan. Bak bu sefer "ehu ehu ehuu" eklemedim.Oluyor mu böyle? Sonuna "ehu ehu ehuu" yazınca gerçekler değişiyor mu?