Merak etme Kata yenilmenin bir yolunu bulurMagellan'ı seçenlere baktım da... Acaba ileride bir gün beni bir kereliğine de olsa şaşırtabilecek misin reddi? @RedTeroR
Merak etme Kata yenilmenin bir yolunu bulurMagellan'ı seçenlere baktım da... Acaba ileride bir gün beni bir kereliğine de olsa şaşırtabilecek misin reddi? @RedTeroR
Bir gün anamı zehirleyecen mi tarzı şeyler mi?Merak etme Kata yenilmenin bir yolunu bulur
Hayal gücü yüksek karakterin, bizi yanıltmazBir gün anamı zehirleyecen mi tarzı şeyler mi?
Ama onlar birden fazla kişi daldı Magellan'a(!)Karasakal'ın Magellan'dan tek yemesi gevşekliği değil mi ya? Sanki vs atmışlar da Karasakal varlık gösterememiş gibi argüman olarak sunuluyor. Sonrasında ciddiye alınca mahvetmişler işte. Çok kısa sürede yenip MF'ye bile yetişiyorlar ve hiçbirinde yara bere yorgunluk da yok. Venom Demon da kar etmemiş. Hani az önce tek yiyen ekip bu
Magellan tekledi derken Karasakal'ı tayfasıyla beraber tekledi diye övülmüyor mu?Ama onlar birden fazla kişi daldı Magellan'a(!)
İroni yapıyordum orada.Magellan tekledi derken Karasakal'ı tayfasıyla beraber tekledi diye övülmüyor mu?