Amirallerin ihtimali bile yok bana göre.Weevil ya da Kaido diye tahmin ediyorum.
Andromeda da bizim galaksiye yaklaşıyor ama kavuşmamız 4 milyar yıl sürecek.Jack'in sağ kol olduğunu düşünmüyorum. Ha olsa bile Katakuri'ye göre fazla vasıfsız kaldı. Bu noktadan sonra daha sağ kollar ile kapışmaz gibi geliyor bana. Sağ kolları neredeyse denk seviyede görüyorum. Yani en güçlü sağ kol kim olursa olsun diğerinden büyük bir farkla güçlü değildir herhalde. Yanılıyor da olabilirim ilerde görecez. Şimdilik bu mantığa göre Luffy'nin sağ kol devrini kapattığını düşünüyorum. Daha güçlü biriyle dövüşecektir. Büyük ihtimal de WB ile bir alakası var diye geçen Oda'nın bahsettiği isim olacak.
Jack, Mihawk eledim direk. Mihawk Zoro'nun rakibi. Akainu ile seri sonlarına doğru. Rolü farklı adamın. Şimdilik en yakın isimler Wevill ve Yeni Amiral'dir bence.
@twei
B.hakisi Kata kadar gelişmedi ama k.hakisi Kata seviyesinde şu an. Kata'nın kendisi dedi zaten. Bu çocuğun k.hakisi git gide benimkine yaklaşıyor diye.
Diğer taraftan evet Katakuri kendini yaraladı. Ama bu şekilde kazanmış olsa Luffy'nin ona denk seviyeye gelip gelmediği şüpheli olacaktı. Bu yüzden durumun eşitlenmesi açısından aynı yarayı kendine açtı. Bu arada Katakuri nerde bırakmış k.hakiyi? Luffy niye daha hızlı bir g4 formu bulmak zorunda kaldı?
Doğru zaten bizim Galaksimiz ve içindekiler de 4 Milyar yıl sonrasını düşündüğü için Andromeda'nın işini bitirmek istiyordu. Alem adamsın.Andromeda da bizim galaksiye yaklaşıyor ama kavuşmamız 4 milyar yıl sürecek.