Ayıboğan.
Aklıma bkm deki çekirge kaç sıçrar bahsi geldi 1 e 500000 verir bu seçimKong olacak. (Ya tutarsa.)
şıklarda Mihawk var diye yazmıştım onu. Da son rakip Shanks değil BB.O en son vs.Farklı şeyler dönecek aralarında
diyorsunşıklarda Mihawk var diye yazmıştım onu. Da son rakip Shanks değil BB.
Amiralle kapışırsa bu Greenbull olur.O da akainu zihniyetinde birisiyse söylediğin mümkün olur.Kahin değilim ama Luffy'i iyi tanıyorum.Onu da ezerek yener Luffy o zaman burada cümbüş yaşarız. Ezerek dediğim Lucci nasıl son darbelerde ezildiyse öyle.Ayıboğanla dövüşmeyecekler de kanka olacaklar gibi geliyor. Ama belli olmaz, baya peşine düştü Luffy'nin.
Amiral de var seçeneklerde ve olmalı da ama bugüne dek hiç denizcilerle kapışmamış Luffy* şimdi nasıl ve niye kapışsın? İyi kurgu lazım ve şu an hiç de o yöne bir gidiş yok.
*Hiç kapışmamıştan kastım teke tek boss olarak kapışması. Hep öylesine karşılaştılar ve hiçbiriyle de düzgün veya sonucu olan dövüşü yok.
Öte yandan yonko adamları, yıkımcılar vs de anca geçiş rakibi olur artık Luffy'ye. Muhtemelen de bir yıkımcıyla kapışacak ama o yıkımcı Arc Blueno'su olacak en fazla.
Şimdilik Weevil ile yıkımcı diyorum.
Ezmese bile ezdi derleeeerAmiralle kapışırsa bu Greenbull olur.O da akainu zihniyetinde birisiyse söylediğin mümkün olur.Kahin değilim ama Luffy'i iyi tanıyorum.Onu da ezerek yener Luffy o zaman burada cümbüş yaşarız. Ezerek dediğim Lucci nasıl son darbelerde ezildiyse öyle.