Ne alaka yav duygu var dedik gücünü kıstı demedik .d sahnelerin ağırlığı için o duygu. Dövüşün birçok yerinde birbirleri ile denk dövüştüler zaten. Lucci ve luffy nin alakası yok bunla. Luffy istediği an lucciyi yenebileceğini hissettiriyordu.Çok güzel duygu var dedin bitti işte. Dövüşün denkliğiyle Aokiji'nin yumruklarının Garp'ın ki kadar güçlü olduğu yorumu arasında çok fark var. Luffy ile Lucci de yumruklar sonrası benzer şekilde geriye doğru savruldular. Bir defa Garp'ın Aokiji'ye attığı yumruk atabileceği en güçlü yumruk bile değil.
Meyve haki ve kılıcı ile öne çıkan wb'yi akainu elleri cepte topuğu ile durduruyordu yeni delinmiş garp kuzanla yumruk yumruğa girdi birbirlerinin suratlarına verdikleri hasar ortada.Ne alaka yav duygu var dedik gücünü kıstı demedik .d sahnelerin ağırlığı için o duygu. Dövüşün birçok yerinde birbirleri ile denk dövüştüler zaten. Lucci ve luffy nin alakası yok bunla. Luffy istediği an lucciyi yenebileceğini hissettiriyordu.
Yumruğuyla ön plana çıkan karakterin denk yumruklaşmaması lazım. Yav garpı sevmediğim halde o sahnede kuzana üstünlük kuracağı şekilde çizerdim ben. Böylesini sen kabul ediyorsan benim diyecek bir şeyim yok.
Kutsallardan ötürü olabilir bir de bence Garp çok fazla yardım aldığı için şikayetçidir xdTanrı vadisi olayının konuşulmasından garp rahatsız oluyor denmişti. Kahraman ünvanını aldığı olaydan rahatsız olmasının altında bakalım neler neler çıkacak @kekomancer
Wb'nin çer çöpe salladığı saldırıya koydu o ayağı. Şunun gibi sahne:Meyve haki ve kılıcı ile öne çıkan wb'yi akainu elleri cepte topuğu ile durduruyordu yeni delinmiş garp kuzanla yumruk yumruğa girdi birbirlerinin suratlarına verdikleri hasar ortada.
Akainu bacağıyla ön plana çıkmıyor ama WB'nin bisento darbesini durdurabiliyor.Ne alaka yav duygu var dedik gücünü kıstı demedik .d sahnelerin ağırlığı için o duygu. Dövüşün birçok yerinde birbirleri ile denk dövüştüler zaten. Lucci ve luffy nin alakası yok bunla. Luffy istediği an lucciyi yenebileceğini hissettiriyordu.
Yumruğuyla ön plana çıkan karakterin denk yumruklaşmaması lazım. Yav garpı sevmediğim halde o sahnede kuzana üstünlük kuracağı şekilde çizerdim ben. Böylesini sen kabul ediyorsan benim diyecek bir şeyim yok.
Usta o bıcentoya guragura da kaplıyor hakisinide eklemiştirAkainu bacağıyla ön plana çıkmıyor ama WB'nin bisento darbesini durdurabiliyor.
Tartışmanın en başına dönüyorsun ve saptırıyorsun :d illa wb ve akainudan örnek vereceksen birbirleri ile olan son kapışmalarından verebilirsin.Akainu bacağıyla ön plana çıkmıyor ama WB'nin bisento darbesini durdurabiliyor.