Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy'nin Şu Anki Seviyesi Nedir?

Oda o an artık ne kadar güçlü yapmak istiyorsa odur seviyesi.

Düzeltme: Ula Bonney'nin başlığı sandım yanlış yere yazmışım. Bugün kafam yerinde değil.

Son düzenleme:
Nika
KK
Yonkou+
Yonkou
Yonkou -

Şu şekilde yonkou seviyesini biraz açarsak bence Luffy şuan Yonkou - seviyesinde Nika'nın gücünü kontrol edebiliyor.
Neden dersek biz ne kadar Kaido ile eşit mücadele çizdiğini görsekte Kaido dediğimiz kişi dövüş gücü,saldırı gücü veya hızı ile öne çıkan biri değil daha çok dayanıklılığı ile öne çıkan biri. Luffy ne kadar son saldırı ile Kaido'nun boynuzunu kırsa da eğer magmaya düşüp yanardağ patlamasaydı Kaido'yu kesin yenerdi diyemem.

Bu şekilde de aslında Kaido'nun en önemli özelliği dayanıklılığını aşamamış oluyor. Tabi bunun yanında Kaido'nun o dövüşten önce sürekli dövüşmeye devam etmesi Luffy daha önce öldürmesini ekleyince ve tabiki Nika formunun süresinin olmasını da ekleyince Yonkou seviyesine girse de tam olarak Shanks-Kaido gibi bir seviyede değil.

Bunu en iyi gösteren diğer en önemli kanıt ise Nika'nın 800 yıl önceki stokta bekleyen hakisinin Shanks ile kıyaslanması ve Luffy'nin daha bu h.hakiye yaklaşamaması. Durum böyle olunca Yonkou- seviyesi en mantıklısı gibi geliyor.

Çok güzel duygu var dedin bitti işte. Dövüşün denkliğiyle Aokiji'nin yumruklarının Garp'ın ki kadar güçlü olduğu yorumu arasında çok fark var. Luffy ile Lucci de yumruklar sonrası benzer şekilde geriye doğru savruldular. Bir defa Garp'ın Aokiji'ye attığı yumruk atabileceği en güçlü yumruk bile değil.
Ne alaka yav duygu var dedik gücünü kıstı demedik .d sahnelerin ağırlığı için o duygu. Dövüşün birçok yerinde birbirleri ile denk dövüştüler zaten. Lucci ve luffy nin alakası yok bunla. Luffy istediği an lucciyi yenebileceğini hissettiriyordu.

Yumruğuyla ön plana çıkan karakterin denk yumruklaşmaması lazım. Yav garpı sevmediğim halde o sahnede kuzana üstünlük kuracağı şekilde çizerdim ben. Böylesini sen kabul ediyorsan benim diyecek bir şeyim yok.

Ne alaka yav duygu var dedik gücünü kıstı demedik .d sahnelerin ağırlığı için o duygu. Dövüşün birçok yerinde birbirleri ile denk dövüştüler zaten. Lucci ve luffy nin alakası yok bunla. Luffy istediği an lucciyi yenebileceğini hissettiriyordu.

Yumruğuyla ön plana çıkan karakterin denk yumruklaşmaması lazım. Yav garpı sevmediğim halde o sahnede kuzana üstünlük kuracağı şekilde çizerdim ben. Böylesini sen kabul ediyorsan benim diyecek bir şeyim yok.
Meyve haki ve kılıcı ile öne çıkan wb'yi akainu elleri cepte topuğu ile durduruyordu 🤣 yeni delinmiş garp kuzanla yumruk yumruğa girdi birbirlerinin suratlarına verdikleri hasar ortada.

Akainu bacağıyla ön plana çıkmıyor ama WB'nin bisento darbesini durdurabiliyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 1)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık