Bence Kağıdı WB zaten. Ünvan açısından hele kesin öyle.Daha çok çevirme sezdim. Kaido>Wb demek istedin, Garp'ın adı geçince bunlar sıkıntılı iş kartı geldi, anlıyorum.
Bence Kağıdı WB zaten. Ünvan açısından hele kesin öyle.Daha çok çevirme sezdim. Kaido>Wb demek istedin, Garp'ın adı geçince bunlar sıkıntılı iş kartı geldi, anlıyorum.
Ya dövüşmediler o yüzden yok, ya da dövüştüler ve güçlü görmüyor. Seç bakalım seçebilirsen.Reis adamların düşüncesi 2 kişi tüm tayfayı dağıtmış, düşünce bu.
Tayfası dağılan çarlardan biri gördüğü en güçlü karakterleri görürken o tayfasını dağıtan 2kişiden sadece birini görüyor ve bunla ilgili bir şey söylendiğinde yaa o ne ya öyle şey mi olur sayılmaz diye bahanelere başlıyorlar xD
Shiki de bunu adamdan saymıyordu ki onun da tayfası dağıldı o olayda ama gidip siz kimsiniz çok güçsüzsünüz Roger'ı yakalamış olamazsınız diyordu ve doğru söylemişti roger teslim oldu yakalanmadı.Ya dövüşmediler o yüzden yok, ya da dövüştüler ve güçlü görmüyor. Seç bakalım seçebilirsen.
Aynı shiki wb ye çağ senin baba çekiyordu dimi hahsshhshsShiki de bunu adamdan saymıyordu ki onun da tayfası dağıldı o olayda ama gidip siz kimsiniz çok güçsüzsünüz Roger'ı yakalamış olamazsınız diyordu ki doğru da roger teslim oldu yakalanmadı.
Aynen gerçi orası için de WB'ye eksi yazıyorlardı(nasıl oluyorsa) hahaha değişik bir tarikat garp fanları xDAynı shiki wb ye çağ senin baba çekiyordu dimi hahsshhshs
Ulan bu serideki niye hiçbir karakter, garpı wb nin üzerine koymuyor ya üzülmeye başladım artık adama.Aynen gerçi orası için de WB'ye eksi yazıyorlardı hahaha değişik bir tarikat garp fanları xD
Fanları koyuyor ya o yeterUlan bu serideki niye hiçbir karakter, garpı wb nin üzerine koymuyor ya üzülmeye başladım artık adama.
Kaido korsan ittifakları her zaman ihanetle son bulur diyordu. O ada da delikanlı gibi gelin vs atalım olayı olmamıştır ki olsa da totalde geride kalıyor rocks tayfası.Roger ve Garp'ın Xebec, WB, BM, Shiki, Kaido 5'lisini aldıklarına gerçekten inanıyor musunuz, bu imkansız. Orada Rayleigh var Gaban var Garling var Satürn var. diğer şövalyeler var. O adada yüksek ihtimalle kim kimi yerse gibi bir durum yaşandı ve Xebec tek kalıp kaybetti.