bence yazar eski efsanelerin gençliklerini çok ayrı seviyede tutucak bence luffy garp roger wb nin prıme hallerine yakın olur diyorum
Luffy onları da geçer.bence yazar eski efsanelerin gençliklerini çok ayrı seviyede tutucak bence luffy garp roger wb nin prıme hallerine yakın olur diyorum
One pıece serisinde yaşayan efsanelere çok saygı duyuluyor güç anlamında hep bi handikap koyuyor kaybetmeleri için bu bahsettiğim halleri 80 e yakın yaştaki halleri bu adamların prıme halindeki hayvanlığına ben denk bile görmüyorum şuan seride kimseyiLuffy onları da geçer.
Luffy daha 19 yaşında usta. Daha önünde yol var gelişmeye devam ediyor, meyvesinin 5. vitesinde kontrolü artırırsa ve Hakisinin üstüne koyup haki bazlı saldırı ve savunma teknikleri geliştirirse başka seviyede olur.One pıece serisinde yaşayan efsanelere çok saygı duyuluyor güç anlamında hep bi handikap koyuyor kaybetmeleri için bu bahsettiğim halleri 80 e yakın yaştaki halleri bu adamların prıme halindeki hayvanlığına ben denk bile görmüyorum şuan seride kimseyi
Luffy geçermi sanmam hiç saydığım adamlara yakın gözükmedi bana göre
Zaten gear5 de ekstra bi güçlenme olmaz meyve ustalığı olur felab filan
Luffy zaten ömrü kısa usta sebeplerini biliyosundur seri sonu luffynin haki dışu power up almicanı varsayıyorumki öğrenmesi gereken pek bişey kalmadı ztn gear5 zirvesi herifin stamına sorunu çözülür max tabi daha erken gear5 çok potansiyalli ama benim fikrimce garp wb roger genede en güçlü kalıcak gibime geliyor sebebiyse wb ve garpın güçlü rakiplere bile bu yaşlarında handikapsız kaybedememesi düşünsene usta aokijiyi akainuyu tekme tokat döven adamlar 2 kat daha güçleniyorLuffy daha 19 yaşında usta. Daha önünde yol var gelişmeye devam ediyor, meyvesinin 5. vitesinde kontrolü artırırsa ve Hakisinin üstüne koyup haki bazlı saldırı ve savunma teknikleri geliştirirse başka seviyede olur.
Bir aşktır Roronoa Zoro
Usta bu adam amiral lobisini paravan olarak kullanıyor. Fanatik Zorocu. Judge lobisi olarak 3 aydır peşindeyiz. Zoro ve amiral eşleşmesi yaşanmadan önce çıkışını verin bence. @Montana
Acaba kılıççıların amiral lobisine sızdırdığı bir ajan mı yoksa derin denizci aklının kılıççıların arasına sızdırdığı bir ajan mı?Amiral lobisini şöyle uyarmışım
![]()