Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy'nin Seri Sonu Geleceği Seviye

Sizce seviyesi ne olur?


  • Kullanılan toplam oy
    94
usta saydıklarından en güçlü olan hangisi bana söylesene :)
beerus,zeno,danshinkan felan gokudan güçlü
kaguya madara narutodan güçlü
meruem netero gonu alır daha gözükmeyen potansiyallerde var
aizen-yw-gerard>ichigo
Bende onu dedim yalnız :D En güçlü olmuyorlar işte.


Hepsi kazanıyor ama bir şekilde günün sonunda. Ve hayatta olan en güçlü kişi oluyorlar.
Goku hayatta olan en güçlü kişi değil. Gon da değil.Naruto diyebilirdin boruto olmasaydı ama onu da boruto'da rezil ettiler zaten. Daha var örnek böyle.
 
Goku hayatta olan en güçlü kişi değil. Gon da değil.Naruto diyebilirdin boruto olmasaydı ama onu da boruto'da rezil ettiler zaten. Daha var örnek böyle.
HxH bitmiş bir seri değil ki. Goku en güçlü olmayabilir ama Naruto ve Ichigo öyleler kendi serilerinin sonunda. Luffy'de öyle olursa şaşırtıcı olmaz.
 
Naruto serisi içinde en güçlü kalan oydu ama. Luffy'de de benzer bir durum olabilir. Eğer Im'e topluca dalıp indirirse o zaman ayrı. Im daha güçlüydü deriz.
joyboy>im bile imkansız duruyor o son sayfadan sonra im muhtemelen ana alev ile finade açık ara top1 olur eski nesilden garp-roger-wb-sengoku gibi isimleride god valleyde görünce fikrimiz ekstra değişebilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık