Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy'nin Seri Sonu Geleceği Seviye

Sizce seviyesi ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    39
Karakterin gücü dışında bir değişiklik yok. Kişiliği aynı. Ancak Zoro, kasıntı bir karakter oldu. Luffy ile karşılaştırdığın şeyler tam olarak neler ?
Zoro'nun kasıntı olmadığı anlarda var ama akılda hep kasıntı diye kaldı nedense. Luffy bildiğin seçilmiş kişi oldu, farklı bir hayali piyasaya çıktı. KK olmak bile ana mevzusu değil artık karakterin. İyice cıvıklaştı bir de. Zoro kalitesini koruyor bir şekilde ve daha tutarlı bir gelişim yaşıyor.

Luffy'nin gelmiş geçmiş en güçlü kişi olacağını düşünmüyorum, şahsen eski Joy Boy seviyesine gelir veya gelmez diye düşünüyorum. Bunu destekleyecek teorim sadece hissiyatım o şekilde olacaktır.

Joy boyun yapamadığını yapacağını düşünülürse Joyboy + diyebiliriz. Müttefikleriyle yenicek ( Mihawkın sözüne ithafen ) diye düşünürsek de müttefiği de gücü olarak görüyorum. Yendiği dostu oluyor adamın çünkü. Ha 1vs1dövüşü olarak da bakıyorsak yine alır diye düşünüyorum. Luffy bal ile bile yense son düşmanını 2. kere karşılaşşa sonun seviyesini aşacaktır. Avanak mavanak ama dövüşe gelince saiyajin oluyor bizim velet.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık