F*iry tail fanı her yerde aynı....Tayfadan biri ölürse ya da Tama ölürse ikisini de yerden yere vurarak yener. Arkadaşlık ve bağlar en büyük güçlerdir. Luffy içinde tereddüt yoksa müthiş iradesiyle herkesi yener.
Birde ciddi ciddi tartışılıyor. 2 kişiler diyoruz yok diyorlar. hahahaha2 yonko vs luffy adaletsiz olmuş. Yonko sayısını 3 yapın
Doğru noktaya parmak bastın.Yoktur diyen arkadaşlara soruyorum.Luffy iki Yonko'yu şuan indiremeyecekse ne zaman indirecek ?
Dostum sen OP'yi Fairy Tail ile karıştırdın.Mashima'nın ustalık eseri her ne kadar önemli noktalara değinsede sOda tarafından yazılan One Piece'te bunları bulamazsın.Tayfadan biri ölürse ya da Tama ölürse ikisini de yerden yere vurarak yener. Arkadaşlık ve bağlar en büyük güçlerdir. Luffy içinde tereddüt yoksa müthiş iradesiyle herkesi yener.
Evet ponyfan adlı foruma alalım arkadaşıDostum sen OP'yi Fairy Tail ile karıştırdın.Mashima'nın ustalık eseri her ne kadar önemli noktalara değinsede sOda tarafından yazılan One Piece'te bunları bulamazsın.
O nasıl forum ismi lanEvet ponyfan adlı foruma alalım arkadaşı
F*iry tail fanı her yerde aynı....
Luffy'nin irade gücü ve arkadaşlarına karşı olan duyguları herkese üstün gelir dostum. Bunu daha önce birçok kere gördük. Kaidou'yu yenebilir mi? Hayır ama gaza geldiği takdirde ikisini de yener. Çünkü sevginin gücü sonsuzdur.Dostum sen OP'yi Fairy Tail ile karıştırdın.Mashima'nın ustalık eseri her ne kadar önemli noktalara değinsede sOda tarafından yazılan One Piece'te bunları bulamazsın.