Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy'nin İki İmparator'u Yenme İhtimali

Luffy'nin İki Yonko'yu Yenme İhtimali ?


  • Kullanılan toplam oy
    149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben forumda bu kadar abartı bir konu görmedim. Bundan sonra kimse şöyle böyle demesin. Bildiğin Luffy iki yonkou alacak deniyor. G5 açarsaymış ahahahahaha
Roger prime'ında gelse G6 açıp onu da alır. Nasıl senaryo ama?
 
Deli babaannenin planları var. Boşuna beslememiştir ruhlarını. Savaşa yakında dahil olacak ama kaido’yu mu indirir o inmeden bizimkilere mi dalar onu bilemem. Ancak kaido eğer bir gecede inecekse baya üstünlük kurup dövmeleri lazım.

Şuan luffy&zoro ve kidd&killer gidiyor oraya. Yonkoulara 2 vs 1 dalabilirler ama yeteceğini sanmam. Hepsinin kaido’ya dalması lazım bence.
 
Bağımsız bir değişken olay olmasını ve işlerin gidişatının değişmesini bekliyorum bakalım ne olacak çok ihtimal var ondan bir şey de söylemek istemiyorum.
Ama Zoro herhangi bir yonkou'ya temas bile etse ve alakasız bir şekilde başka bir zaman tırnağı kanasa o yonkou'nun Zoro Aşıkları hemen Zoro'yu Enel'in yeryüzündeki gölgesi ilan etmezlerse ben de bir şey bilmiyorum.
- Abi zoro bir tükürdü anca tesir etti işte koca yonkou sonuçta zoro tükürmese düşmezdi o
 
Önemli olan soruyu kimse sormamış! Kaido ve BM nasıl indirecek Luffy yi? Kara kara düşünüyorlardır.Üzülüyorum Kaido ve BM a karşılarında bizim oğlan var :hıh:
 
Tayfadan biri ölürse ya da Tama ölürse ikisini de yerden yere vurarak yener. Arkadaşlık ve bağlar en büyük güçlerdir. Luffy içinde tereddüt yoksa müthiş iradesiyle herkesi yener.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık