İki yonko alamaz bence çok uçma bak.Luffy'deki güçler Ace'de olsa üstüne 1000. bölümün ismi Hiken no Ace olsa derdin.
Ryuma dışında bu seride iki yonkou yenecek karakter yok.
Tayfadan kimseye bir şey olmaz.Burunları kanar ağızları kırılır falan ama ne ölüm olur ne kalıcı hasar.Garp o adaya gelecek.
Hani kartlı elemanın %19 hayatta kalma oranı tahmini varya. İşte o tahminin gelişmesi için bile adaya en az bir ağır top gelmesi lazım.
Garp, Coby ve Helmeppo'yu birlikte BM ve Kaido karşısına koy Garp hayatta kalsa da iki hayvanın karşısında Coby ve Helmeppo'yu hayatta tutamaz. Adada İki tane imparator ve bunların tayfası varken bu adadan kayıpsız çıkarlarsa ben odanın çizdiği Beyazbıyığın bıyıklarına tüküreyim.
O yüzden beyazbıyığın bıyıklarına tüküreyim dedim ya.Tayfadan kimseye bir şey olmaz.Burunları kanar ağızları kırılır falan ama ne ölüm olur ne kalıcı hasar.
Zaten OP da sevmediğim şeylerden biri bu.Kimse ölmüyor.Artık bir karakter ölünce şaşırıyoruz yani..O yüzden beyazbıyığın bıyıklarına tüküreyim dedim ya.
Seride ki herkes attığı adımda ölümle yüzleşiyor. Bir Luffy'nin kanatları altındakiler mutlu mesut. Yerim öyle işi.