Alpamis
ryuzaki
Anladım sen Garp'ı o kadar da güçlü görmeyenlerdensin ?
Anladım sen Garp'ı o kadar da güçlü görmeyenlerdensin ?
Garp mesleği uğruna savaşta ömründen ömür gitti torunum mu denizcilik mi diye.darkspeed
Potansiyel konusuna girmeyelim çıkamayız Smoker'a emanet etse daha güvenli bir yerde olur açıkcası.Çünkü Garp havasını veren Coby değil Smoker'dır.Hem Hükümeti takmamsıyla hem rütbe takıntısı olmamsıyla hem de karizmasıyla her türlü Smoker'a yakışır.Coby'nin sürekli fişeklenmesi lazım
ya birebir olmaz tabii ki. Garp dediğin luffy'nin yaşındayken Ace Sabo ve Luffy'nin yetmediği kaplanın sırtında geziyordudarkspeed
Hacı ama şöyle düşünsene Roger Garp'a denizci olması için gaz vermiş midir ? Duygusal olarak bile olmuyor gibi hatta duygusal açıdan yine en yakışacak kişi de Smoker olur.
Manga kendi içerisinde hızlı ilerlemiyor.3 günde 3 ada geziyorlar resmen Bir zaman atlaması daha olmazsa Kobi en iyi meyveyi yese dahi amiral olamaz.Luffy gibi potansiyel fışkıran biri bile 2 sene eğitim aldı ama hala amiral seviyesi değil.Kobi şu an kaptanken nasıl bir gelişim gösterecek de amiral olacak ? Amiral dediğin adamlar meyveden ibaret değil.Hayvan gibi doruki ve hayvan gibi hakileri var.Seri kendi içinde 1 sene daha sürse dahi,Kobi magma,buz ayarında meyve yese dahi amiraller kadar haki ve dorukisinin olabileceğini pek sanmıyorum bu kadar bir sürede.Bir de meyvede ustalaşma olayı var tabi ha deyince ustalaşamıyorsun bunda.Nereden tutsan elde kalıyor aslında.Coby beklenti ötesi güçlüde çıkabilir ki umarım çıkmaz baya sırıtır çünkü ama Oda ben bu adama hakiyi soruyu ağa babasından öğrettim seri başından beride hayali peşinde koşuyor birde meyve verdim yürüsün gitsin dese sadece vay arkadaş der eleştiririz sonuç olarak manga bu her şey olabilir
Büyük ihtimal Luffy Korsanlar Kralı olduğu sıralarda Coby'de Amiral olur.Amiraller ile Koramiraller arasında bile uçurum gibi bir fark varken bu adam ne ara harbi o kadar gelişecek.Manga kendi içerisinde hızlı ilerlemiyor.3 günde 3 ada geziyorlar resmen Bir zaman atlaması daha olmazsa Kobi en iyi meyveyi yese dahi amiral olamaz.Luffy gibi potansiyel fışkıran biri bile 2 sene eğitim aldı ama hala amiral seviyesi değil.Kobi şu an kaptanken nasıl bir gelişim gösterecek de amiral olacak ? Amiral dediğin adamlar meyveden ibaret değil.Hayvan gibi doruki ve hayvan gibi hakileri var.Seri kendi içinde 1 sene daha sürse dahi,Kobi magma,buz ayarında meyve yese dahi amiraller kadar haki ve dorukisinin olabileceğini pek sanmıyorum bu kadar bir sürede.Bir de meyvede ustalaşma olayı var tabi ha deyince ustalaşamıyorsun bunda.Nereden tutsan elde kalıyor aslında.
Muhtemelen yeni oluşan hükemette amiraller eskileri kadar güçlü olamaz.Bana öyle geliyor.Büyük ihtimal Luffy Korsanlar Kralı olduğu sıralarda Coby'de Amiral olur.Amiraller ile Koramiraller arasında bile uçurum gibi bir fark varken bu adam ne ara harbi o kadar gelişecek.
Tamam işte dediğim 1 sene Luffy'nin ünvana ulaşacağı maximum zaman olur bence.Yani cidden pek mantığı yok Kobi'nin amiral olmasının zaman atlaması olmazsa.Büyük ihtimal Luffy Korsanlar Kralı olduğu sıralarda Coby'de Amiral olur.Amiraller ile Koramiraller arasında bile uçurum gibi bir fark varken bu adam ne ara harbi o kadar gelişecek.