Mr.Han
Smoker yakalamak istiyo Luffy i Cobby ise amiral olmak bence garp Smoker Sengoku ise Coby olur diyorum
Luffy dediğin adamda hayvani haki potansiyeli var.Bu potansiyeli de Ray amcası sayesinde az buçuk şekillendirdi.Gerisi kendisine kalmış.Şu an için de yenemeyeceği koramiral olduğunu sanmıyorum.O seviyenin üstünde bir adam.Senin tarzınla yapalım
Alpamis
Zamanında luffy de gerideydi ama geçti, smoker güçlenir merak etme
En önemlisi de Garp'ın bir D. olması aslındaLuffy dediğin adamda hayvani haki potansiyeli var.Bu potansiyeli de Ray amcası sayesinde az buçuk şekillendirdi.Gerisi kendisine kalmış.Şu an için de yenemeyeceği koramiral olduğunu sanmıyorum.O seviyenin üstünde bir adam.
Smoker'da meyve desen var ve çok sağlam değil.Hani meyve verip power up yaptırsa mangaka yok öyle bir şansı.Haki desen büyük bir potansiyeli olduğunu hiç sanmıyorum.Kobi desen kaptan şu an.Bunlardan Garp çıkacak gibi durmuyor.Çok beklentiye girmemek lazım.
luffy ile en çok dövüşen kişi evet smoker ama güven konusunda da Coby ile eşleşiyor.Ama Garp Roger ilişkisinin asıl paralelliği Luffy ve Smoker üzerine.Hani diğer türlüsünün birbirine olan güvenden başka bir ortak yanı yok