Katakuri,Crocodile ve Enel. Neymiş lastik yalıtkanmış o volttaki elektrik lastiği yakar be yakar.
Onu bile kabul etmeyecekler var. ''Olur mu canım! Kamu spotuysa niye sadece Luffy'de oluyor '' diye isyan ederler.Yalnız şu içerek kendini düzeltme Luffy'e özgü değil. Mum adam da su sayesinde eski haline dönmüştü mesela. Diş çıkma olayı için kamu spotu olduğu belli. Çünkü tayfadan herhangi biri olsa düzelirdi dişi demis Mangaka.
Biliyorum zaten brook örneğini de kendim verdim, orada anlatmak istediğim eğlence amaçlı yapılmış bir şey gibi ama bakıyorsun değil, bildiğin ciddi ciddi oluyor fiiller gibi olaylar bunlar bana göre, op evreni için bile çok absürd duruyor. Bunu yapması e.odanın luffy'nin zaferine gölge düşürmekten başka bir işe yaramıyor açıkcası.Yalnız şu içerek kendini düzeltme Luffy'e özgü değil. Mum adam da şu sayesinde eski haline dönmüştü mesela.
Üzüyor bu çocuk beni 2 yıl önce daha kaliteliydi hepsi hatta Zoro bile adamdı...Eskiden böyle işlerin içine girmezdin ne oldu sana
yokuş olduğu için gördü işte hızı yavaşladı. dellinger göremedi.Öyle bir şey yok.Sırf nickin hakuba diye sıvama be.Baya gördü yakaladı robin.Arena ya da spikerin fark edememiş olması robinin görüp yakalayamayacağı anlamına gelmez.