Aynen yani bizim zaten gördüğümüz bir şeyi başka birinin söylmesi sadece size bilgi falan yok ne olacaksa bu karekter söylüyor demekten başka bir anlam barındırmıyor. elbaf gibi düşmanı güçlü olmayan ama en azından kendisi için biraz zaman ayırıp güçlenebilmesi yada orda da bir senseyin çıkıp yeni ipuçları vermesi gerekiyordu. Bide bigmom'mın geçmişi için nasıl bu halle geldiğini gösterilebileceği bir fırsatı kaçırdı.Bazı sahneleri o kadar boş çiziyor ki ya da bazı olayları uzatıyor. Bunlar yerine gerekli bilgilerle donatsa içeriği şahane olacak. Ama nerede Oda'da bunu yapacak kalem. Çizerin kurgulama sorunu oluyor bu da. Oyumu genel seri içinde böyle kullandım.
Kaido'yu nasıl yeneceğini bilmiyorum demesine rağmen kek adasından sonra bu dövüş için bir arc daha koymalıydı araya. Daha hazırlıklı girilmeliydi Wano'ya. Akıl var mantık var ya. Düşünemiyor mu? diyemiyorum kendi ağzıyla söylüyor, nasıl olacak diye. Şak diye alıyor Wano içine. Ee tabi sonra her adım başı powerlarla donanır oldu Luffy. Wano'da rahat 3 power aldı. İçten patlatma hakisi, kral haki ekleme, uyanış. Başka yok sanırım. Böyle olunca da göze batıyor. King, Queen, Mom'ın yenilgisinde de çokça çizer hatası var. Ana konu yeni neslin yükselmesi, kendini kanıtlaması, güçlenmesi. Fakat işlemede sıkıntılar büyük.
ki bunun yanında satış olayıda var diğer manga yada animeler/mangalar kaliteli bir şey sunduğu zaman hem anime hem manga kaliteyi nasıl düşürebiliriz derdine giriyor. Oda'da öyle bir cesaret yok çünkü kimsenin bu hikayenin sonundan tatmin olmayacağını biliyor.
edit: Orda bir düşman olmak zorunda değil aynı zamanda.