Zoro’nun yada diğerlerinin ağzına damla düştüğünü hiç görmedim sen nerede gördün. :dYav zaten Sanji dışı tüm tayfada var.(Jinbe de hariç diyebiliriz onu katarsa)Neyin tatavası bu anlamadım.
Zoro’nun yada diğerlerinin ağzına damla düştüğünü hiç görmedim sen nerede gördün. :dYav zaten Sanji dışı tüm tayfada var.(Jinbe de hariç diyebiliriz onu katarsa)Neyin tatavası bu anlamadım.
Sanji'de görmedim evet. Sanji söz konusuysa ölebilir, uzvu kopabilir, yenilebilir, başına her türlü iş gelebilir.Zoro’nun yada diğerlerinin ağzına damla düştüğünü hiç görmedim sen nerede gördün. :d
Hakediyor çünkü Allah’ın sopası op evreninde de yok. Luffy ise sevgili kulu.Seride ilahi müdahale bunlar hep denildi birkaç yerde.Melekler yardım ediyor galiba Luffy’e.Sanji'de görmedim evet. Sanji söz konusuysa ölebilir, uzvu kopabilir, yenilebilir, başına her türlü iş gelebilir.
Hak edecek bir şey yapmadı çocuk.Hakediyor çünkü Allah’ın sopası op evreninde de yok. Luffy ise sevgili kulu.Seride ilahi müdahale bunlar hep denildi birkaç yerde.Melekler yardım ediyor galiba Luffy’e.
Kid cennete döneyim diyen gariban korsanı salmayıp şişlemişti.Orada da ektiğini biçersin mesajı var.Zoro da elalemin gemisini durduk yere batırıp hayallerini yıktı.Bakalım onun acısı ne zaman çıkacak.....Hak edecek bir şey yapmadı çocuk.
Neyse ömrü hayatımda ilk defam burada tartışıldığını gördüm tayfayı kayırıp kayırmadığını.
Kid'in başına gelenler neden bizim tayfanın başına gelmiyor acaba? Çok ilginç. Çüksüz mü oğlum bu Kid filan adamları rezil etmişler.
Shin sekai aynı shin sekai. Ama bünyedeki reaksiyon farklı. Çaktın.
Sadece Kid mi? Bege'yi Mom, Law'u Dof haşat edecekti Luffy'ler olmasaydı. My sweetheart Bonney de bahtsız. Teach tecavüz edecekti az daha. Umarım iyidir ve iyi yerlere gelir. Seviyorum Bonney'i.Kid cennete döneyim diyen gariban korsanı salmayıp şişlemişti.Orada da ektiğini biçersin mesajı var.Zoro da elalemin gemisini durduk yere batırıp hayallerini yıktı.Bakalım onun acısı ne zaman çıkacak.....
Senelerdir aynı şeyler konuşuluyor tartışılıyor karşı taraf üşenmeden uzun uzun aynı şeyleri yazabilirken ben üşeniyorum. Aradaki tek fark bu yoksa gerçekler acı ve hala değişmiyor .Luffy’i salla açtın mı konuyu globale.Luffy’i boşver klasik Luffy fanı savunması yapılıyor @Jacques gibi
Aynen.Bu konu baya hatalı. Luffy’nin East Blue’dan beri kazandığı tek bir dövüş bile yok ki...
Luffy de bir hapiahane dolusu suçluyu, katil, sapık, psikopat falan demeden saldıydı.Kid cennete döneyim diyen gariban korsanı salmayıp şişlemişti.Orada da ektiğini biçersin mesajı var.Zoro da elalemin gemisini durduk yere batırıp hayallerini yıktı.Bakalım onun acısı ne zaman çıkacak.....
Ace'i gözlerinin önünde deldiler. Kendisine de ölümcül bir yara açıldı. Daha ne olacak ?Luffy de bir hapiahane dolusu suçluyu, katil, sapık, psikopat falan demeden saldıydı.
E hani o ekilenin biçisi?
Bende de uzun uzun tartışacak şey kalmamış. Yorumları görüp kızıp sonra amannnn kim cevap verecek şimdi diyip geçiyorum.Senelerdir aynı şeyler konuşuluyor tartışılıyor karşı taraf üşenmeden uzun uzun aynı şeyleri yazabilirken ben üşeniyorum. Aradaki tek fark bu yoksa gerçekler acı ve hala değişmiyor .