Kaidoya hasar veren kişiler kaidonun 10/1 i değil diyorum. Luffynin orada momoya ısır demiş olması dur bide bu ısırsın ben biraz daha avantajlı başlayayım diye değil orada çocuğa gaz veriyor ha o kadar büyük bir etki bıraktı mı? Kimse karışmıyor mu ağa yukarda Allah var yapma millet kaido karşısında 3-5 dk duruyor sen 1vs1 değil diyorsun da Marco bunları yarım saatten fazla tuttu... Avantaj meselesine girmişsin yanlız bak bi luffy ne halde son savaşa giriyor, bundan öncede hem kaidodan hem apoodan hem ultiden ve daha birsürü kişiden hasar alıyor yinede sen gelmiş avantajdan bahsediyorsun anlamadım gittiKaido'ya hasar verenler Marco'nun 10'da 1i değilse. King+Queen'de Kaido'nun 3de 1i değil. Bu ince hesaplar bana zor geliyor, sen becerebileceksen dene. Benim için önemli olan ''niyet'' Franky'nin teklifine Zoro hayır diyebiliyorsa, Luffy'de Momo'ya ısır Kaido'yu diyip, onun açığından yararlanmayacak arkadaş.
Zoro ilaçla ayakta duruyor King'in karşısında dezavantajlı çıktı. Sanji off panel 2vs1 atıyor, birde üstüne kimse karışmıyorsa, bu dövüşlere tertemiz 1vs1 diyebiliriz.
Momo'ya cesaret vermek istiyor sonra yine geçiriyor bir taneKaidoya hasar veren kişiler kaidonun 10/1 i değil diyorum. Luffynin orada momoya ısır demiş olması dur bide bu ısırsın ben biraz daha avantajlı başlayayım diye değil orada çocuğa gaz veriyor ha o kadar büyük bir etki bıraktı mı? Kimse karışmıyor mu ağa yukarda Allah var yapma millet kaido karşısında 3-5 dk duruyor sen 1vs1 değil diyorsun da Marco bunları yarım saatten fazla tuttu... Avantaj meselesine girmişsin yanlız bak bi luffy ne halde son savaşa giriyor, bundan öncede hem kaidodan hem apoodan hem ultiden ve daha birsürü kişiden hasar alıyor yinede sen gelmiş avantajdan bahsediyorsun anlamadım gitti
Benim bu panelden anladığım şey şu. Luffy de yaşananlardan dolayı baya yıpranmış. Son bayılmasının üzerinden kaç dakika geçti ki zaten? Tamamen iyileşmiş olma ihtimali yok.Anket sonucu zaten cevabı veriyor. Akıl var mantık var. Kurbanda danaya o kadar kişi girmiyoruz biz. Neymiş efendim? Yamato gitmişte Kaido ile teke tek kalmışlar. Bir tarafta mola vermeden aralıksız dövüşen bir adam var, diğer tarafta dinlenip güç toplayıp geri gelmiş bir genç var.
Luffy teke tek dövüşüyor diyen arkadaşlar önümüzdeki bölümlerde mangaka, "Kaido, Yamato ve Zoro'dan aldığı yaralarla güçten düştü" gibi bir bilgiyi bizimle paylaştığında buralarda olmaya devam etsinler.
Kaidou'yu Luffy'nin indireceğini herhangi bir One Piece okuyucusu Luffy-Law ittifakının hedefi belli olduğundan beri biliyor zaten. Zoro'nun keseceği muhabbeti bile Luffy'nin yenmesine bağlanıyor genelde.Adam daha kaidoyu indirmeden indirmiş sayılmış gibi anket açılıyorsa zaten herkes Luffyinin indirecegini kabullenmiş demektir. Tartışmaya bile gerek yok.