Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy, Kaido'yu Teke Tekte Yenmiş Sayılır Mı?

Luffy, Kaido'yu Teke Tekte Almış Sayılır Mı?

• Kullanılan toplam oy
    228
5 kişi dalıyor adama da farkındaysan orada bir yonkou daha vardı ve ikiside full luffy odaklı oynadı çatı savaşı boyunca luffy o sırada bide diğerlerini korumak için extra çaba sarf ediyordu bunu tekrar bakıp okuduğunda rahatlıkla görebilirsin. Kaidonun vurduğunun %1 etmez demişsin de bizim mesele şuan 1vs1 olduğu değil mi ? Daha önce kaido luffye ne hasar verdiyse bunun handikap olması gerekmez mi ? Kaido vurdu diye hakkıdır falan gibi bir durum mu düşünüyorsun? Sonuçta asıl dövüşleri şimdi başlıyor yani yapacağımız hesap şu;
Luffy için; bu dövüş öncesi aldığı tüm hasar (herkes dahil)
Kaido için ; bu dövüş öncesi aldığı tüm hasar (luffy dahil)
Bu şekilde yapman gerekiyorken sen kaidonun vurduğunu saymıyor luffynin vurduğunu sayıyorsun kafam almıyor :fool:
Ve bu şekil hesaplandığında her türlü luffy daha fazla zarar alan tarafta görünüyor...
Luffy Kaido'dan almış o hasarı zaten ne diye katıyoruz hesaba uff.

Bak bu hesap kitap işleri girince mevzu çarşamba pazarına dönüyor. Birde off paneller var ne olup bittiği bilinmiyen. O buna 3 hasar verdi bu buna 10 vurdu. 1vs1 olmuş olsa bunların hiç birini konuşmuyor olacaktık :D Öff Luffy ne gömdü. Kaido bayılttı diyecektik. Ama diyemiyoruz. Bende isterdim 1vs1 olsun Luffy'yi ayıltıp ayıltıp dövsün Kaido ama yok öyle olamıyor bir türlü. :/

Luffy Kaido'dan almış o hasarı zaten ne diye katıyoruz hesaba uff.

Bak bu hesap kitap işleri girince mevzu çarşamba pazarına dönüyor. Birde off paneller var ne olup bittiği bilinmiyen. O buna 3 hasar verdi bu buna 10 vurdu. 1vs1 olmuş olsa bunların hiç birini konuşmuyor olacaktık :D Öff Luffy ne gömdü. Kaido bayılttı diyecektik. Ama diyemiyoruz. Bende isterdim 1vs1 olsun Luffy'yi ayıltıp ayıltıp dövsün Kaido ama yok öyle olamıyor bir türlü. :/
Hesap kitap işlerine bu one piecede girmeyi bende sevmiyorum ama senin dediğin olayı bir türlü anlayamadım şimdi sen diyorsun zoro ve sanji 1vs1 atıyor ama luffy atmıyor? Şimdi iki durumada baktığımda her türlü luffynin durumu 1vs1 için daha kabul edilebilir bir durumda kalıyor. Kezza önceden dediğim gibi sanji ve Zoronun durumunu luffye uyarlarlarsak şöyle birşey olması gerekiyor; prime whitebeardın gelip kaido ve bigmom ile yarım saat kapıştıktan sonra luffynin gelip kaido ile 1vs1 atacam demesi gibi bir şey oluyor. Şuanki king ve Queenin durumuda aynen o şekilde Marco bunları uzun süre tuttu hatta bayağı bir vurduda ki choppere bile kan aldırttı queenden.
Her neyse bu meselede ki son mesajım olsun cidden beni bayağı yordu bu mesele.

Luffy'nin 1v1 yenemeyeceği açık ama alternatif bir evrende, 1v1 yenebilir. Mesela Kaido ve Luffy'i aynı adaya 1v1 koy, belki bir milyon defa ölümün eşiğine gelir Luffy, ama en nihayetinde her seferinde daha güçlü döndürüleceği için, en son dövüşte 1v1 yenmiş sayılabilir. Ama skor muhtemelen 1milyona 1 olacaktır xd

Kaido'nun sonunu Bigmom getirecek. Çünkü korsanlar ihanet eder ve Bigmom'ın adaya geliş sebebi hikâyede tam olarak yer almıyor. Bu yüzden teke tek bir olay yok b3nce.

Luffy gelişmekte olan bir karakter.Sağ kol seviyesi belkide bir tık aşağısı olarak geldi zaten Wano'ya.Bu seviyede 1v1 yenmesini bekleyemeyiz.

Gitti dövüştü yenildi ama tekrar geri dönmesini bildi.

Şu anda da Kaido'nun da handikaplarıyla beraber 1v1 dövüşebilecek/yenebilecek seviyeye geldi.

Bu anketde 1v1'de yenmiş olacak şıkkını,işaretleyemem ama bu Luffy için kötü bir şey değil,olması gereken.

1v1 şöyle olur Luffy en az imparator dengi şekilde Wano'ya gelirdi.Ona yaklaşmaya çalışan,Kaidonun astlarına ayarı verip,direk Kaido'nun karşına çıkar,sana meydan okuyorum der ve dövüşmeye başlarlar,sonra galip gelir al sana 1'v1.Ama Luffy bu arc bunu yapamazdı,sebebi belli.

Ankette 4. seçenek olarak neden direk hayır yok. Bana göre Luffy şu saatten sonra kazansa bile aslında kazanmış olmaz.

Dediğin gibi yanlış mı anlamışım diye baktım, tam olarak şöyle demişsin;

İroni yapmışsın, işteydim çaktırmadan yazıyordum ne var yani. Op'u anlamış olsaydın Luffy fanı olurdun Zoro fanı değil.

Ayrıca Oda'nın kendisi demedi mi "Law olmasa da Luffy tek başına yenerdi Doffy'yi." diye. Aynısı Kaido içinde geçerli olacak. Bu çocuk tırnaklarıyla kazıyarak geldi buralara.
Yenerdi demedi, elinden geleni yapardı dedi. Yenerdiyi nerede söylemiş ?

Aslında hayır. Ama şu an Luffy de zor ayakta duruyor Yamato'ya göre. Bu yüzden Kaido'yu yenerse onun seviyesinde olmasa bile yakınlarında olacak. Bunu da göstereceği yeni forma borçlu olacak. g5 onu yonko seviyesi yapacak. Ama tabii bir yonkonun seviyesini koruduğu kadar o formu kullanamayacaktır.

Kesinlikle hayır. Bu bölüm ilk mesaj verildi Kaido'nun zayıfladığına dair.

Ayrıca şöyle bir saçmalık var, şu ana kadar Kaido'nun karşısına çıkan hiç kimse ona denk değildi, tamam vurdular kestiler ama Kaido'yu düşürecek kadar hasar veren olmadı, sadece Zoro sağlam vurdu işte. Durumu şöyle anlatayım, iki denk adamın savaşı üç beş, on gün sürüyor. Bunun gibi pek çok örnek varken Luffy, Kaido'yu bir gecede alt edecek. Bu nasıl bi sıçramadır arkadaşım, tamam dövüş içerisinde güçlenirsin ama bunu orantılı yapman gerekir. Ne oran var ne orantı diyo ya, cidden durumlar kötü.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık