Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy, Kaido'yu Teke Tekte Yenmiş Sayılır Mı?

Luffy, Kaido'yu Teke Tekte Almış Sayılır Mı?

• Kullanılan toplam oy
    228
Zoro için dediklerin doğru. Ama Sanji seviyesinde birisi için heleki daha suiti bile giymemişken 2vs1 tutması çok büyük olay. Bu yüzden dengelendiği düşüncesindeyim.
Ha bu arada belirteyim ben Zoro ve sanjinin de şuan için 1vs1 attığını düşünüyorum fakat anlamadığım kısım aynı şeyin luffyde olduğu neden kimse kabullenmek istemiyor?

Ha bu arada belirteyim ben Zoro ve sanjinin de şuan için 1vs1 attığını düşünüyorum fakat anlamadığım kısım aynı şeyin luffyde olduğu neden kimse kabullenmek istemiyor?
Aynı durum değil Sanji ve Zoro olaya müdahil olduklarında yanlarında kimse durmuyor. Ama bunlar 5 kişi çatıda birbirlerinin açıklarından yararlanarak Kaido'ya iyi kötü hasar veriyorlar. Momo ısırıyor, Luffy Kaido dövüyor. Böyle 1vs1 olmaz.

Diğer dövüşler oyunlarda fasulyeden sayılan tipler olur ya oynar ama işte oyuncudan sayılmaz.

Hah işte dövüşe karışanlar fasulye. 1 vs 1 olarak gerçekleşti sayıyoruz o yüzden.
Zoro hariç de. Jsjsjsjsjjs

Hem kınların hem Luffy'nin nova ekibinin, hem de Yamato'nun Kaido'yla kapışmak, yüzleşmek için haklı sebepleri vardı. Oda bu kişilere Kaido'ya meydan okuma fırsatı, bu esnada da Luffy'ye kral hakiyi saldırı amaçlı kullanması gerektiğini anlama fırsatı sağladı sadece. Oda bu süreci Kaido'yu yıpratmak için değil, Luffy'yi hazırlamak ve kınların onurunu korumak için kullandı basitçe.

Luffy vs Kaido teke tek bir dövüştür o yüzden.

Aynı durum değil Sanji ve Zoro olaya müdahil olduklarında yanlarında kimse durmuyor. Ama bunlar 5 kişi çatıda birbirlerinin açıklarından yararlanarak Kaido'ya iyi kötü hasar veriyorlar. Momo ısırıyor, Luffy Kaido dövüyor. Böyle 1vs1 olmaz.
Ee tabi yanlarında biri olmaz onlar yokken onlardan güçlü biri tarafından ikisi zaptediliyordu, luffynin olayına karışan kişilerin kaidoya verdikleri hasar ile king ve Queene marconun verdiği hasar arasında dağlar kadar fark olur. Marco bu ikisi ile aynı ligin üstünde yer alıyor iken kaidoya vuranlar kaidonun 10/1 kadar bile güçlü olmayan kişiler. 1vs1 e göre luffynin olayı daha tutarlı kaçıyor. Senin 1vs1 dediğin olayın luffye uyarlaması aynen şu; kaido ve bigmom çatıdayken prime whitebeardın gelip ikisini tutmasının ardından luffynin gelip kaidoya dalması ve sen böyle bir senaryoda luffy kaido ile 1vs1 atıyor diyorsun.

Son düzenleme:
Çatıda yaşananlar falan hikaye, Oda ile birlikte kazanacaklar bu savaşı. Souls-like bir oyunda zorluk düşürmek gibi bir şey bu yapılan. İki yıllık eğitimin sonucunda elde ettiği güçten fazlasını bir hafta gibi kısa bir sürede elde etti velet. Bir zahmet yensin artık.

Ee tabi yanlarında biri olmaz onlar yokken onlardan güçlü biri tarafından ikisi zaptediliyordu, luffynin olayına karışan kişilerin kaidoya verdikleri hasar ile king ve Queene marconun verdiği hasar arasında dağlar kadar fark olur. Marco bu ikisi ile aynı ligin üstünde yer alıyor iken kaidoya vuranlar kaidonun 10/1 kadar bile güçlü olmayan kişiler. 1vs1 e göre luffynin olayı daha tutarlı kaçıyor. Senin 1vs1 dediğin olayın luffye uyarlaması aynen şu; kaido ve bigmom çatıdayken prime whitebeardın gelip ikisini tutmasının ardından luffynin gelip kaidoya dalması ve sen böyle bir senaryoda luffy kaido ile 1vs1 atıyor diyorsun.
Kaido'ya hasar verenler Marco'nun 10'da 1i değilse. King+Queen'de Kaido'nun 3de 1i değil. Bu ince hesaplar bana zor geliyor, sen becerebileceksen dene. Benim için önemli olan ''niyet'' Franky'nin teklifine Zoro hayır diyebiliyorsa, Luffy'de Momo'ya ısır Kaido'yu diyip, onun açığından yararlanmayacak arkadaş.

Zoro ilaçla ayakta duruyor King'in karşısında dezavantajlı çıktı. Sanji off panel 2vs1 atıyor, birde üstüne kimse karışmıyorsa, bu dövüşlere tertemiz 1vs1 diyebiliriz.

King'in, Marco ile dövüştüğünü düşünürsek Zoro'da tek başına dövüşmemiş sayılıyor mu? WCİ'de sırasıyla Katakuri'yle Judge, İchiji'de dövüştü bu durumda Luffy vs Katakuri de teke tek olmamış mı oluyor? Tabi ki de değil.

Şu anda teke tek dövüşüyor eğer bu dövüşü kazanırsa teke tek dövüşmüştür. Yanında Yamato'yla birlikte saldırsaydı bu dediğinizin bir mantığı olurdu.

Bm az işe yarayıp düşmeseydi olaylar on defa bitmişti daha çatıda ama işte nabarsın. Kaido reis tek başına kapıştı herkesle pastasını her zamanki gibi Luffy yiyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık