Yav, bir de bilmediğimiz sahneleri atsaydın keşke.
Gözlemi kullandığı her sahnede gözlem konusunda üstün geliyor mu? Evet.
Attığın sahnelere gelirsek; Katakuri'nin o sözünden sonra Luffy'nin sözlerine bakalım: G4, senin süper sert silahlanmana karşı kaybetmeyecek. Luffy, G4 yapınca hakisinin sertliği mi artıyor, yoksa aynı hakiyi G4 formunda kullanmaya devam mı ediyor? Kısaca Luffy diyor ki G4'ün gücü + var olan silahlanma ile senin süper sert silahlanmana karşı koyacağım. Hani Kata'nın kare mochi, sert mochi gibi daha bitirici/daha fazla güç üreten tekniklerin üzerine haki basması ile Luffy'nin elini acıtması gibi. Yani Luffy diyor ki öncesinde senin bana yaptığını, şimdi ben sana yapıcam.
İkincisi; benim sözümü yine başka noktalara çevirmişsin. Ben , gözlemde olduğu gibi net bir üstünlül yok dedim. Silahlanmada Kata üstün değil demedim. Gözlemde Luffy 1 seviyesindeyse Kata 5/10 seviyelerinde idi. Silahlanmada bu kadar net bir fark yoktu.
Üçüncüsü; ula madem karakterlerin sözlerini kesin olarak kabul ediyoruz, attığın sahnelerden birkaç sayfa sonra Kata Luffy'ye ''şimdi benim dengimsin'' diyor. Bunu neden kabul etmiyoruz? Hani tezatlık içinde tezatlık yaşıyorsun. Cımbızla sahne çekiyorsun. Aslında açtığın konunun cevabı mangada var yani