Ya benim kaçma dediğim olay farklı işte Anlamışsındır demek istediğimi, yoksa manga da ki yeri inkar etmem hahahaBöyle dersen, ben de yelkenleri suya indiririm. Öyle Zoro hiç kaçmadı falan dersen, mangadaki acımasız gerçekler çarpar bizi.
Ya benim kaçma dediğim olay farklı işte Anlamışsındır demek istediğimi, yoksa manga da ki yeri inkar etmem hahahaBöyle dersen, ben de yelkenleri suya indiririm. Öyle Zoro hiç kaçmadı falan dersen, mangadaki acımasız gerçekler çarpar bizi.
kaçtıkları oldu ama şimdi dürüst olalım ha tabi kimsenin emri altına girecek adamlar değiller dediğin gibiHahaha bro kimin fanı olduğun önemli değil. Şuan biraz hararetli yazıyorum ama herkesle muhabbetim iyidir O zaman fandaşımsın Zoro ve Luffy gibiler genelde dövüşten çok kaçmaz onun için demiştim. Yani mesela planda olsa korkarak da olsa, Drake, Hawkins, Apoo; Kaido'nun altına girdi. Ama Luffy ve Zoro asla girmez korkmaz yani kimseden. Mesela Kid de öyle
Tabi canım kaçtıkları yerler var. Ama yeri geldiğind stratejik geri çekilme diyelim biz onlara. Yoksa bizim çocuklar öyle adamlar değiller hahahakaçtıkları oldu ama şimdi dürüst olalım ha tabi kimsenin emri altına girecek adamlar değiller dediğin gibi
O zaman yine soruyorum eee?Yok est kanka amaç burda hem tartışalım hem eğlenelim en azından benim amacım bu
Stratejik geri çekilme fikri iyiymişTabi canım kaçtıkları yerler var. Ama yeri geldiğind stratejik geri çekilme diyelim biz onlara. Yoksa bizim çocuklar öyle adamlar değiller hahaha
Bilmiyorum ki stress atmaya geldim muhabbetiniz sarıyorO zaman yine soruyorum eee?
Sen bir şaka yaptın. Sonra ben de ona eşlik ettim. Sonra sen bana "Ben orda şaka yapmıştım" dedin.
Ben buna "eee?" Diyince "Kavga mı istiyorsun dedin?"
Ne dönüyor burda? Naapıyoruz biz?
Bence de güzel oldu bu fandaşStratejik geri çekilme fikri iyiymiş
Neden ölü halde ayakta zor duran dofu mezara sokmadı? Dofun ölü hali zorodan daha mı dayanıklı?Roger veya Ray bilmem ama Kkg Zoro'yu mezara sokar
Net bir üstünlük olduğunu hem kata hem de luffy dövüş sırasında dile getiriyor. Sen gelmiş ne diyorsun.Ayrıca madem net üstünlük yok neden katanın değil de luffyninki sızlıyor. Luffy lastik olmasa elleri kırılmıştı farkındasındır umarım.Ben de Kata'yı silahlanmada çok üstün, meyve de üstün görenleri anlamıyorum. Luffy'nin elinin acıdığı 2 veya 3 tane sahne var. Onlar da kare mochi ve sert mochi özel ataklar. Kata her yumruk attıklarında Luffy'nin elini acıtmıyor öyle. Kısaca gözlemin her kullanışında ortaya çıkan üstünlük gibi net bir üstünlük yok silahlanmada.
Keza meyve güçlerinde de öyle. Kata meyvesinde usta bir isim ama meyvelerin ortaya çıkardığı güç bakımından Lufffy net önde. Kata'nın Luffy'ye vurduğu sayı Luffy'nin Kata'ya vurduklarından çok daha fazla. Yani Luffy daha az vuruşla daha bitirici sonuç elde etmiş. Bu hem dayanıklılık hem de meyvenin ortaya çıkardığı güç ile alakalı bir durum. Kısacası Kata meyvesi usta ama Luffy lastik meyvesi ile daha bitirici güç ortaya çıkarıyor.