Yok bişey ne istiyorsun kavga mı edekEvet. Ben de eşlik ettim. Eee?
Yok bişey ne istiyorsun kavga mı edekEvet. Ben de eşlik ettim. Eee?
Luffy'e bakarsan kim daha güzel kaçıyor görürsünOars önünde ve Punk Hazard'ta iyi koşuyordu.
Kata doğru demiş ama enerji sadece şekerden alınmaz yaniAslında övmek lazım. Bazen yanlışlar insanın doğru yolu bulmasına vesile oluyor. Sen belki trollüğüne, belki şakasına yazdın ama Kata'nın sözlerini destekledin.
O nerden çıktı şimdi?Yok bişey ne istiyorsun kavga mı edek
Allah Allah. Oars amca oğlu mu Zoro'nun, ya da Smile eski bir tanıdığı mı. Adamlar basbayağı kaçıyor la. Kaçmak da adamına göre oluyor işte. Zoro Kata seviyesinde ya da Doff seviyesinde kimle karşılaşmış da Zoro kaçmadı diyorsun. İkinci üçüncü sınıf elemanlarla kapışmakla olmuyor işte. Her şey adamına göre yani.Düşmandan ne zaman tam anlamıyla kaçmış? Luffy'e bakarsan kim daha güzel kaçıyor görürsün
Hahaha bro kimin fanı olduğun önemli değil. Şuan biraz hararetli yazıyorum ama herkesle muhabbetim iyidir O zaman fandaşımsın Zoro ve Luffy gibiler genelde dövüşten çok kaçmaz onun için demiştim. Yani mesela planda olsa korkarak da olsa, Drake, Hawkins, Apoo; Kaido'nun altına girdi. Ama Luffy ve Zoro asla girmez korkmaz yani kimseden. Mesela Kid de öyleDayak yiyeceğini bile bile kaçmıyorkaçmıyorsa zoro da avel bu arada zoro fanıyım
Kata şekerden alıyormuş. Diğerleri beni ilgilendirmiyor.Kata doğru demiş ama enerji sadece şekerden alınmaz yani
Yok est kanka amaç burda hem tartışalım hem eğlenelim en azından benim amacım buO nerden çıktı şimdi?
He şakana eşlik etmemden rahatsız olduysan da o yüzden bir şey demek zorunda hissettiysen pardon. Bir daha yapmam tabi.
Sadece böyle bir şey olacağını tahmin etmediğimden katılmıştım şakana.
Dur la sonradan sildim ben ilk yazdığım yeri hahaha Tamam kaçtı da benim demek istediğim korkak adam değiller. Luffy de kaçtı ama korkak değiller işte onu diyorum, yeri geldimi ölürler de kaçmazlarAllah Allah. Oars amca oğlu mu Zoro'nun, ya da Smile eski bir tanıdığı mı. Adamlar basbayağı kaçıyor la. Kaçmak da adamına göre oluyor işte. Zoro Kata seviyesinde ya da Doff seviyesinde kimle karşılaşmış da Zoro kaçmadı diyorsun. İkinci üçüncü sınıf elemanlarla kapışmakla olmuyor işte. Her şey adamına göre yani.
Böyle dersen, ben de yelkenleri suya indiririm. Öyle Zoro hiç kaçmadı falan dersen, mangadaki acımasız gerçekler çarpar bizi.Dur la sonradan sildim ben ilk yazdığım yeri hahaha Tamam kaçtı da benim demek istediğim korkak adam değiller. Luffy de kaçtı ama korkak değiller işte onu diyorum, yeri geldimi ölürler de kaçmazlar