Bende forumda bunu anlamıyorum imparatorları amirallerden üstün tutuyorlar. Bire birde kimin yeneceğini bilemeyiz. Amiraller olmasa imparatorlar dünyaya hükmeder. Bunlarda salak değil elbet kendi aralarında savaş sonrası mal paylaşımı için bir antlaşma yapıp savaş açarlar o kadar güçleri varsa. Bence Asker sayısı ve kalitesi olarak birbirini dengeliyorlar. Ayrıca geçmişte meydana gelen Rocks korsanları olayı var. Daha açıklamadılar. Açıkladıklarından anladığımız kadarı ile bunlar denizcilere veya hükümete kafa tutup yenilmişler. Korsanlar bunu denemiş yani daha önceden. Ayrıca Rocks kelimesindeki her bir harfin bir korsan tayfasının adının baş harfi olduğunu düşünüyorum.
Bende Yonkou=Amiral diye düşünüyorum ama genel olarak baktığımda hepsinin gücü çok dengesiz.Sanırım Koramiraller güçsüz göründüğü için Amiralleri de İmparatorlara karşı güçsüz zannediyolar ki çok yanlış.Bir Yonkou 3 amirali birden yener diyenleri gördüm ben
Sağ Kolların Amirallere denk olduğu düşüncesi saçma bi şekilde Marineford'da ortaya çıktı.Marco Kizaru'ya tekme attı diye (ki Kizaru çizik almadı) veya Benn Beckman Kizaru'ya silah çekti diye Amiral = Sağ Kol olmuyor.
Ayrıca ittifak konusunda sana sonuna kadar katılıorum.Bu da sürekli aklımda.Madem Yonkoular bu kadar güçlü o zaman neden bi ittifak oluşturmayıp Denizcileri yok etmiyolarki.Önlerinde zerre engel kalmaz.