Şöyle.. Bir karakteri gereğinden fazla abartırsan (aynısını benim için de düşünen vardır) bu bazı kişilerin gözüne batar. Luffy severlerin benim açımdan sıkıntısı, Luffy adil dövüşler kazanmadığı halde Luffy'ye sürekli seviye atlatmaları. Croco, Moria, Mingo, Katakuri vs. Zaten bu dövüşler Luffy'nin patır patır geçtiği dövüşler olsa, "Luffy fanları beklentilerini yükseltmekte sonuna kadar haklı, adam gümbür gümbür yağdırıyor" denir ve ortada bir sorun olmaz. Lakin durum böyle olmadığı için Luffy'nin tosladığı duvarın (Kaido) sesi olması gerektiğinden daha fazla çıktı forumda. Olay bu. Ki baktığın zaman normal. Çünkü bıçağın diğer yüzünde Luffy'nin geçtiği rakiplerin seviyesine çıkmadığını belirten bir kitle var. Hal böyle olunca insanların "biz demiştik" minvalindeki tepkileri ister istemez oluyor
Tahrik konusuna gelince... Forumda eskisin. Buna karşın son zamanlarda faal olduğunu görüyorum. Tabi faal olup yorum yapmıyor da olabilirsin bilemiyorum. Bu yüzden benim hakkımdaki izlenimlerini de bilmiyorum lakin ben laf yerine geldikçe iğnelerim. Hususi olarak ya da alakasız yer ve zamanlarda, "uff ne koydu bee, Luffy eziktir vs." tarzı mesajlar atmam. Nadiren atıyorsam da ortamdaki birini hedef almışımdır.
@Raiden,
@twei ya da
@Uchiha Itachi gibi... Bu isimler de zaten sürekli acı-tatlı alıştığım isimlerdir. Aynı şekilde onlar da zaman zaman beni dürtürler falan.. Onun haricinde birilerini tahrik edeyim kavga gürültü çıksın gibi bir amacım yoktur. Zaten yorumlarını görmek istemediğim 20-22 kişi engelli vaziyette. Dolayısıyla o kişilere laf atmamın da bir anlamı yok. Belki dışardan bakıldığında dediğin gibi görünüyor olabilir ama beni az-çok tanıyan genel tarzımın bu şekilde olduğunu bilir. Art niyet değil, Luffy'ye bakış açım Luffy fanlarından farklıdır yani öyle diyeyim