Bunlar hep imtihaaaaaannn!
Bunlar hep imtihaaaaaannn!
Başka bir açıklaması olamaz zaten. :/Bunlar hep imtihaaaaaannn!
Ahaha ilahi Raiden.
Vaayy... Yalnız ben tek yumrukta bayılmam.Ahaha ilahi Raiden.
Dikkatimi çeken şu son yer için bir şeyler yazmak istiyorum. Senin bu dediğin Katakuri'nin de uyanış gücü veya sert mochi teknikleri olmadan Gear4 Luffy'e karşı durabilmesini istemene benziyor.Luffy gear 4’süz haliyle sağ kol karşısında duracak seviyeye çıkmadan sağ kol seviyesi olamaz.
Kata’nın sert mochi’si 3 saatte bitiyor mu? Zaten karşısında duracak seviyeye çıkmalı dedim. Kenbunshokusu varken bile kata’ya 1 kere vurduğunu gördük ordada duman içinden çıktıp sürpriz yaptı. Verdiği hasar da Kata’nın kafasını yana çevirmeye yetmediDikkatimi çeken şu son yer için bir şeyler yazmak istiyorum. Senin bu dediğin Katakuri'nin de uyanış gücü veya sert mochi teknikleri olmadan Gear4 Luffy'e karşı durabilmesini istemene benziyor.
Luffy gear 4 olmadan sağ kolu yenebilecek seviyeye gelirse zaten sağ kol seviyesinde diye değil daha öte bir güçte olur. Ben bu arc o seviyelere ayak basacağını düşünmeye başladım. Ama o noktaya erişen Luffy sağ kollardan çok daha ileri bir seviyeye gelmiş demektir.
Haki herkes için bitebilen bir şey. Luffy'nin olayı tekniğinin çok haki harcaması. Sert mochi de benim anladığım haki ve meyve gücünün birleşmesinden oluşan bir şey.Kata’nın sert mochi’si 3 saatte bitiyor mu?