Biri 3 saatte bitiyor. Diğeri belki 20 belki 100. Tekrar dövüşseler luffy inene kadar kata uyanış ve sert mochi kullanabilir. Luffy’nin öyle bi şansı yok.
Bu ikili dövüşse 10 saat sürer en az. Snake man vs kata bile duvardaki saate göre 40 dk sürdü. Bu adam tam sağlıklıyken nasıl insin 3-4 saatte?
Luffy Gear 4 olmadan çok nadiren vurabiliyor, vurduğunda kata nerdeyse tepki vermiyor. Luffy’nin dayanıklılığının da sınırı var. Kata’yı 3-4 saatlik gear 4’le inecek kadar yaralayabilmesi için luffy’nin gear 4’süz halinin daha güçlü olması lazım. Kata 10’sa luffy g4’süz 10 olsun demedim. En azından 7 falan olmalı.
Öyle olursa kataya düzgün hasar verir, kendisi daha çok hasar alsa da dayanıklılığıyla nötrler. Ardından g4 açıp 3 saatte falan dövüşü bitirir.
şuan luffy gear 4’süz haliyle katayı o kadar yaralayacak seviyede değil. Sıkıntısı bu. Ya gear 4 süresi 8-10 saat olmalı ya da g4’süz hali kata’yı yaralayabilmeli. Bi de bu çocuk dövüştükçe yorulduğu için gear 4 süresi de kısalıyor. Yani benim söylediğim kadar basit de değil çözümü. Çocuk bu yüzden snake man’ı son 40 dk’ya kadar açamadı zaten. G4 bittiğinde dövüşün biteceğinden emin olması lazımdı.
Hakisini çabuk harcayarak anca kata’ya denk oluyor işte. O da 3-4 saatte bitiyor ama kata’yı indirmek için 8-10 saate ihtiyacı var. Bu yüzden g4’süz halinin güçlü olması lazım diyorum.
Luffy ve croco sadece çölde dövüşmedi. İkinci roundda croco luffy’nin kendisine vuracağına inanmadı, water luffy’i şaka sandı ve çok darbe yedi. En son sinirlenince meyvesini kullanıp bikaç saniyede luffy’i yendi. Burda harcadığı enerji yüzünden son round’da meyve kullanmadı.
Moria ve luffy handikapsızken dövüşse ne olur gördük. Mesajımda da yazdım moria sadece gölgesiyle dövüyor luffy’i.
Lucci’nin g3 yemesi adamı bayılttı nerdeyse. Gemiye düşmese yeniliyordu. İkisinin handikapı aynı değil.
İkisinin handikapı eşit bile olsa luffy’nin işine geliyor evet. Bu sadece dof ve kata’da öyleydi. Sebebini tekrar yazayım:
Handikaplı dövüş 3 saat sürünce gear 4 yetiyor, dof dövüşü 1 saat sürünce kafes kapanmadan dövüş bitiyor.
Handikaplar olmasa gear 4 bittiğinde kata ayakta olacak, dof’u yenene kadar kafes kapanacak. Sürenin kısalması luffy’nin işine geliyor.