Luffy sağ kol seviyesine gelmiş allah allah ne ara geldi
Eli kulağındadır her an gelebilir.Luffy sağ kol seviyesine gelmiş allah allah ne ara geldi
Katakuri, bu sahnenin öncesinde gerçekleşen olay neticesi böyle bir cümle kuruyor. O sahne de kral haki çarpışması. Yoksa üstün olduğu her şekilde belli zatenLuffy sağ kol seviyesi midir konusunda da:
Katakuri'nin beyanı yeterli.
Ne demek istediğini tam anlamadım.Katakuri, bu sahnenin öncesinde gerçekleşen olay neticesi böyle bir cümle kuruyor. O sahne de kral haki çarpışması. Yoksa üstün olduğu her şekilde belli zaten
Evet. Kral hakileri çarpıştığı ve bu çarpışma kimsenin lehine sonuçlanmadığı için Katakuri bu cümleyi kurdu. Aksi halde Luffy silahlanma hakisinde bir gelişme gösterdi mi ? Hayır. Gözlem hakisinde gösterdiği gelişme Katakuri seviyesinde miydi ? Yine hayır. Mangakanın okuyucuya sorduğu "kazanan kim oldu" sorusundan sonra bilincini kaybeden kim oldu ? Luffy. Konu daha açık olabilir mi ?Ne demek istediğini tam anlamadım.
Yani Katakuri "Seni haoshoku hakide dengim olarak görüyorum" demek istediğini mi söylüyorsun?
Oo boşluk da dolduruyorsun artık. :/ Kendi dengim olarak görüyorum lafını çarpıtmak da başarı tabi.Evet. Kral hakileri çarpıştığı ve bu çarpışma kimsenin lehine sonuçlanmadığı için Katakuri bu cümleyi kurdu. Aksi halde Luffy silahlanma hakisinde bir gelişme gösterdi mi ? Hayır. Gözlem hakisinde gösterdiği gelişme Katakuri seviyesinde miydi ? Yine hayır. Mangakanın okuyucuya sorduğu "kazanan kim oldu" sorusundan sonra bilincini kaybeden kim oldu ? Luffy. Konu daha açık olabilir mi ?
Baktığın şeyi görmemek daha büyük başarıOo boşluk da dolduruyorsun artık. :/ Kendi dengim olarak görüyorum lafını çarpıtmak da başarı tabi.