Açıkçası, boyla güç ölçülseydi Luffy G3'ü kullanır kullanır kazanırdı. Hakai Raging Tiger'i siler geçer.Algı yapmayalım. Santa Maria gemisi ne kadar büyüktü hatırlarsın. O bile çok küçük kalıyordu.
Açıkçası, boyla güç ölçülseydi Luffy G3'ü kullanır kullanır kazanırdı. Hakai Raging Tiger'i siler geçer.Algı yapmayalım. Santa Maria gemisi ne kadar büyüktü hatırlarsın. O bile çok küçük kalıyordu.
Ahaha.İşin komik tarafı ciddi olması
Sen Onigashima ne kadar büyük biliyor musun peki ? O saldırı neredeyse 2 tane onigashimayı komple yok edecek çapta.
@Alpamis yine Zoro gömeceğim diye pireyi deve yaptı, olur böyle yapıyor arada.Açıkçası, boyla güç ölçülseydi Luffy G3'ü kullanır kullanır kazanırdı. Hakai Raging Tiger'i siler geçer.
Kıyaslayana gülüyoruz sadece xD Yoksa sende mi daha büyük bir saldırı diyeceksin xDTek bir amiralin saldırısıyla iki Yonko kombinasyon saldırısı kıyaslanıp tartışılıyor. İşte amiralin gücü.
Zoro ile ne alakası var. Fujitora övüyoruz burada.@Alpamis yine Zoro gömeceğim diye pireyi deve yaptı, olur böyle yapıyor arada.
Kıyaslayana gülüyoruz sadece xD Yoksa sende mi daha büyük bir saldırı diyeceksin xD
Belli olmaz incelemek lazım, sahneyi bilmiyorum. Ama ben iki tane o saldırıyı birleştirsek nasıl oluyor ona bakarım.@Alpamis yine Zoro gömeceğim diye pireyi deve yaptı, olur böyle yapıyor arada.
Kıyaslayana gülüyoruz sadece xD Yoksa sende mi daha büyük bir saldırı diyeceksin xD
Bak bu çok doğru.Bir de millete gülmeden önce kendinize bakın la Zoro > Luffy diyen adamsınız.
Amiralcilerin ve Lütfücülerin yanına yaklaşamayız baksana adam geldi Fuji'nin tigeri daha güçlü falan dedi ya neyse ortam müsait değil gülemiyorum da sonra devam ederiz xDBelli olmaz incelemek lazım, sahneyi bilmiyorum. Ama ben iki tane o saldırıyı birleştirsek nasıl oluyor ona bakarım.
Bir de millete gülmeden önce kendinize bakın la Zoro > Luffy diyen adamsınız.
Valla kusura bakma sizin savunduğunuz fikirden uç bir fikir gelemez, gelmeyecek.Amiralcilerin ve Lütfücülerin yanına yaklaşamayız baksana adam geldi Fuji'nin tigeri daha güçlü falan dedi ya neyse ortam müsait değil gülemiyorum da sonra devam ederiz xD