Luffy'nin tanrılığını ilan ettiği seride Zoro>Luffy diyon yav ? Bana acıma jhsfnjfsnmöLütfü serinin en iyi karakteri mi, sana nasıl acıyacağımı bilemiyorum
Luffy'nin tanrılığını ilan ettiği seride Zoro>Luffy diyon yav ? Bana acıma jhsfnjfsnmöLütfü serinin en iyi karakteri mi, sana nasıl acıyacağımı bilemiyorum
Üzülme seni bu yanlış yola saptıran amiral lobisi utansın.Jinbei, Lucci gibi karakterler lastiğe hasar verebiliyor. Deprem de teknik olarak çok farklı değil aslında ama o an Oda'nın işine ne gelirse o şekilde çizecektir tabi.
@Cavitq11
Çok oldu fikrim değişeli. :/ Hala genel olarak imparator>amiral diyorum ama eskiden olduğu gibi aralarında çok bariz bir seviye farkı olduğunu düşünmüyorum artık.
Eklenmese zaten Akainu'ya vurduğu işlemez sanırım.@sensey
Depreme haki ekleniyordu sanki. Animesinde WB tüm adayı ve çevresini sallarken Luffy yere düştüğünde ah vah çekmişti acıdığı için. :/ Mangada tam olarak aynı olmasa da benzer anlama gelen paneller çizilmiş. Teach de eşek değilse hakisiz saldırmaz artık. :S
İmparator>amiralden emin olabilirsin,seviye farkı çok olmadığını ben de düşünürüm.Ama amiral>imparator hayal.Jinbei, Lucci gibi karakterler lastiğe hasar verebiliyor. Deprem de teknik olarak çok farklı değil aslında ama o an Oda'nın işine ne gelirse o şekilde çizecektir tabi.
@Cavitq11
Çok oldu fikrim değişeli. :/ Hala genel olarak imparator>amiral diyorum ama eskiden olduğu gibi aralarında çok bariz bir seviye farkı olduğunu düşünmüyorum artık.
E yani. Çok saçma yazmışım cidden de.Eklenmese zaten Akainu'ya vurduğu işlemez sanırım.
Herkesin fikri İmparator >> Amiral idi.İmparator>amiralden emin olabilirsin,seviye farkı çok olmadığını ben de düşünürüm.Ama amiral>imparator hayal.
Bu arada yanlışsam düzelt senin düşüncen imparator>>amiral gibi falandı galiba.
Bayağıdır yorumlarını görmüyorum,ondandır fikrinin değiştiğini görmedim.
Ama eski konularda bayağı,bayağı tartışırdın bu meseleleri xd.
Aynen. İmparatorlar rölanti halde fazla kasmadan amiralleri hüpletir diyordum. Şimdi ise baya baya zorlarlar diyorum.İmparator>amiralden emin olabilirsin,seviye farkı çok olmadığını ben de düşünürüm.Ama amiral>imparator hayal.
Bu arada yanlışsam düzelt senin düşüncen imparator>>amiral gibi falandı galiba.
Bayağıdır yorumlarını görmüyorum,ondandır fikrinin değiştiğini görmedim.
Ama eski konularda bayağı,bayağı tartışırdın bu meseleleri xd.