@Millennium Wizard sağ kol görmediğiniz Luffy de Kaido'nun kafasına g3 oturttuğunda yere çalıyordu. En son onu da söyle tamam diyeyim. Bir de janjanlı hakiyi de bilmiyordu.
Kuvvet macunu yemediğin zamanlar da kendi kendine antrenman mı yapıyorsun böyle.Çünkü adam hep kuvvet macunlu.
Sağ kol görmeyen ben değilim yalnız. Ben net seviyesini söylüyorum Topkekten sonra sağ kol + oldu diye.G3 ise küçümseniyor ama çok güçlü tek sıkıntısı yavaş olması o yüzden çok zor isabet ediyor.@Millennium Wizard sağ kol görmediğiniz Luffy de Kaido'nun kafasına g3 oturttuğunda yere çalıyordu. En son onu da söyle tamam diyeyim. Bir de janjanlı hakiyi de bilmiyordu.
Tamam sağ kol seviyesi adam yapabiliyormuş demek imparatora da.Sağ kol görmeyen ben değilim yalnız. Ben net seviyesini söylüyorum Topkekten sonra sağ kol + oldu diye.G3 ise küçümseniyor ama çok güçlü tek sıkıntısı yavaş olması o yüzden çok zor isabet ediyor.
Sağ kol üstü.Ne seviyesi olduğu belli değil.O vuruşları amiraller bile yapamazsa şaşırmam.Yani fiziksel güç olarak Garp tarzında bir amiral bile yok.Ayrıca Kaido bildiğin gibi sarhoş zaten.Tamam sağ kol seviyesi adam yapabiliyormuş demek imparatora da.
Zoro'nun şimdiki halinden güçlü mü o janjanlı haki bilmeyen hali?Sağ kol üstü.Ne seviyesi olduğu belli değil.O vuruşları amiraller bile yapamazsa şaşırmam.Yani fiziksel güç olarak Garp tarzında bir amiral bile yok.Ayrıca Kaido bildiğin gibi sarhoş zaten.
Bilemiyorum o kadarını.Zoro'nun şimdiki halinden güçlü mü o janjanlı haki bilmeyen hali?
Saka Ace kapışmasını o kadar kısa sürede tam anlamıyla galibiyetle bitiremedi.5 dakikada üstünlük kurdu yarım saate anca biterdi.Ace arada kaldığı için ölüyor yarım saate yenilse bile ölümle sonuçlanmazdı.Adamı yendikten sonra öldürür o ayrı.Teach yapmadım denizcilere verdim ama kurtaramadın Wb diyordu.Meyve üstünlüğü varken bile önündeki ace’e değil de dövüşle alakası olmayan luffy’e uçuyor.
Bu amiraller harbiden çok kalleşçe kazandı tüm dövüşleri.