Uçurdu işte denize doğru, Zeus geldi kurtardı. Fazla söze gerek yok.O değil nedenlerini açıklamıştım.Jinbe'nin rakip tarafından fazla küçümsenmesi ve beklenenden güçlü çıkması.
Uçurdu işte denize doğru, Zeus geldi kurtardı. Fazla söze gerek yok.O değil nedenlerini açıklamıştım.Jinbe'nin rakip tarafından fazla küçümsenmesi ve beklenenden güçlü çıkması.
Bence de fazla söze gerek yok.Uçurdu işte denize doğru, Zeus geldi kurtardı. Fazla söze gerek yok.
Konuyla pek alakası yok şuan senle tartışamam zaten be Red, yoruyon insanı. Senin hakkından Alpa reis geliyor.Bence de fazla söze gerek yok.
Mesela Amiraller anca biri falanca köşeye bakacak, dikkatini dağıtacak, kriz geçirecek falan da iş yapacaklar xD
Konu Amiraller değil mi, önce bir doğru düzgün komutan yensinler sonra bakarız diyorum benKonuyla pek alakası yok şuan senle tartışamam zaten be Red, yoruyon insanı. Senin hakkından Alpa reis geliyor.
@Millennium Wizard örnekleme yapıyor ama işine geleni görmüş. Tüm açıklığıyla bakıldığında tutarsız olduğunu söyledim sadece.Konu Amiraller değil mi, önce bir doğru düzgün komutan yensinler sonra bakarız diyorum ben
Kuvvet macunu yemeden ben de gelemem.Konuyla pek alakası yok şuan senle tartışamam zaten be Red, yoruyon insanı. Senin hakkından Alpa reis geliyor.
Çünkü adam hep kuvvet macunlu.Kuvvet macunu yemeden ben de gelemem.
Meyve üstünlüğü varken bile önündeki ace’e değil de dövüşle alakası olmayan luffy’e uçuyor.Bence de fazla söze gerek yok.
Mesela Amiraller anca biri falanca köşeye bakacak, dikkatini dağıtacak, kriz geçirecek falan da iş yapacaklar xD
Sanki Yonkou çok farklı.Meyve üstünlüğü varken bile önündeki ace’e değil de dövüşle alakası olmayan luffy’e uçuyor.
Bu amiraller harbiden çok kalleşçe kazandı tüm dövüşleri.