Kesinlikle. Kizaru defalarca kan alırken, Big Mom oğlundan yardım dilenip şu an seni yenecek gücüm yok diyerek kaçıyor.Amiral,imparator farkını görmek isteyen;
Kizaru vs Marco
Marco vs Koca anaya bakmaları yeterli hala göremezler ise laf yok.
Kesinlikle. Kizaru defalarca kan alırken, Big Mom oğlundan yardım dilenip şu an seni yenecek gücüm yok diyerek kaçıyor.Amiral,imparator farkını görmek isteyen;
Kizaru vs Marco
Marco vs Koca anaya bakmaları yeterli hala göremezler ise laf yok.
Ben imparator lobisi değilim gerçekleri söylüyorum.Bm'ın varlığı yonko lobisinin çok başını ağrıtıyor. :d
Öve öve bitiremediğin meyve yüzünden o. Tabi açık verdiğinde ciddi bir darbe almamasıyla da alakalı :d
Teach 38'den 40'a gelirken ne kadar değişti?Olay sadece vücut gelişimi değil ki. Yaş, Beyazsakal gibi etkisini gördüğümüz karakterler için bu bağlamda bir kriter. Sakazuki için mevzu karakterin öğreneceği bir şey kalmaması.
Adamda haki bağlamında gelişmiş silahlanma, geleceği görme var. Kral haki açacak olsa bu 50-60 yıllık yaşamının son iki yılında olmazdı.
Meyvesini iyi bir şekilde kullanıyor.
Dövüş sanatlarında, savaş tecrübesinde de edineceğini edinmiştir şu ana kadar.
Filo amirali olması tamamen diplomatik bir olay ve ona güç artışı sağlamaz. Koltuk boştu, geçti. O hâli Kuzan ile neredeyse denkti, standart amiral seviyesi yani.
2 yonko kendi paçasını toplayana kadar elli kere amiraller tarafından deşilir, delinir, erir, donar...Ben imparator lobisi değilim gerçekleri söylüyorum.
Imparator lobisinden olsam bir imparator 2 ve ya 3 amiral alır derdim.
sakazuki bu süreç içerisinde beyazsakal ve kuzan gibi isimlerle dövüştü. kendi kulvarındaki isimlerle yaptığı bu dövüşler ona katkı sağlamıştır ve bunun dışında ne gibi olaylar gerçekleştiğini de bilmiyoruz. bu şekilde bir çıkarım yapmak doğru olmaz.Olay sadece vücut gelişimi değil ki. Yaş, Beyazsakal gibi etkisini gördüğümüz karakterler için bu bağlamda bir kriter. Sakazuki için mevzu karakterin öğreneceği bir şey kalmaması.
Adamda haki bağlamında gelişmiş silahlanma, geleceği görme var. Kral haki açacak olsa bu 50-60 yıllık yaşamının son iki yılında olmazdı.
Meyvesini iyi bir şekilde kullanıyor.
Dövüş sanatlarında, savaş tecrübesinde de edineceğini edinmiştir şu ana kadar.
Filo amirali olması tamamen diplomatik bir olay ve ona güç artışı sağlamaz. Koltuk boştu, geçti. O hâli Kuzan ile neredeyse denkti, standart amiral seviyesi yani.
Meyve yedi fiziksel olarak zaten güçlüydü tek vuruşa Ace'in boyununu kırıp öldürüyordu neredeyseTeach 38'den 40'a gelirken ne kadar değişti?
Aslında bu panelde Jozu, Beyazsakala bir şey olunca o tarafa dönüyordu tabi Aokiji'de affetmiyor. Demek istediğim Jozu bence Beyazsakal korsanlarında Marco'dan sonra en güçlü kişi ve burada dikkati dağılmasa hemen yenilmeyecekti gerçi bedelini de kolu ile ödedi.
Güçlenmemiştir demiyorum, Luffy gibi seviye atlamamıştır diyorum. Artık geliştireceği bir şey yok çünkü.sakazuki bu süreç içerisinde beyazsakal ve kuzan gibi isimlerle dövüştü. kendi kulvarındaki isimlerle yaptığı bu dövüşler ona katkı sağlamıştır ve bunun dışında ne gibi olaylar gerçekleştiğini de bilmiyoruz. bu şekilde bir çıkarım yapmak doğru olmaz.
Jozu wb ile vs atan aokiji'ya saldırıyor, adamın ağzı kanıyor. :dAslında bu panelde Jozu, Beyazsakala bir şey olunca o tarafa dönüyordu tabi Aokiji'de affetmiyor. Demek istediğim Jozu bence Beyazsakal korsanlarında Marco'dan sonra en güçlü kişi ve burada dikkati dağılmasa hemen yenilmeyecekti gerçi bedelini de kolu ile ödedi.