Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy, Amiral Yenebilir mi?

Kimleri Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    141

Silinmiş Üye

Ne alaka 140 yaşına kadar yaşıyorsun bu evrende. 55 prime yaşlar, herkezin en güçlü dönemi 50'liler. İnsan vücudu 35'den sonra kas kaybı başlar, ne kadar antreman yap, ne kadar sağlıklı beslen kas kaybını durduramazsın. One piece için 55. Bm eski güçünden kaybı vardır ama hala hayvan. Wb de yaşlıydı ama hala vuruyordu, onu bitiren hastalığıydı. Kalbi tutuyor haki kullanamasını engelliyordu.

Ben Aka yaşlandı öldü demiyoruz, sadece artık gelişimi durdu. Finalize oldu diyorum.
mangaka tarafından özellikle belirtilmediği sürece öyle bir durum yok. 39 yaşındaki shanks 55 yaşında 2 yonko gücüne mi ulaşacak? hayır, tabiki. 55 yaşından beri bigmom güç kaybediyor olsa şimdi yonko ünvanını elde tutabilir miydi? hayır.

kendi uydurduğun hikayeye kendin inanmışsın :d
 
55 yaşındaki adamda güç artışı olacakta demeyin ayrıca Saka, Luffyle falan kapışmayacak. Dragon vs Sakazuki olacak sadece bekleyin <3
 
Ama şöyle bir şey var bu bir manga Yazar okuyucuyu da düşünmek zorunda Koby'nin şuan ki halini bile haketmediğini düşünenler var ve Akainu genel olarak sevilmesede ölümüne Akainu fanı olanlar var şimdi Zaman-atlamasından bu yana hiç bir şey görmediğimiz Koby ilk dövüşünde bazılarının serideki en iyi kötü adam olarak yorumladığı birini yenerse bunu hoş karşılamazlar Oda-sensei'in de böyle bir topa gireceğini düşünmüyorum.
Seri çok hızlandı artık bitirecem diyor. Luffy 1 haftada sağ koldan Yonko oldu nerdeyse. Bende sevmiyorum bu aşırı güçlenmeleri ama artık seri bu şekilde ilerliyor. Ben Kaido'nun inmesi imkansız diye 1 yıl yazdım burda. Ama gidişat belli atık, seriye bakış açımızı değiştirmeliyiz. Herkez herkezi yener demicem ama artık iyi taraf kötü tarafı adil veya değil yenicek artık.
 
Seride herkesin Prime zamanı bir değil ve ne kadar sürdüğüde bir değil mesela Shanks daha 30'larında ama çok güçlü Luffy daha 20 yaşında bile değil ama dünyanın en güçlü canavarına meydan okuyor yada Garp 30'larında Xebec'i öldürdü ama 50'lerinde hala serideki en güçlü adamlardan biri idi 70'lerinde halen canavardı.
Yanlış değerlendiriyosun beni, 55'den sonra fiziksel gelişimi artık düşüyor bu seride, ama öyle çökmüyorsun. Çünkü 140'a kadar gidiyor yaş, ben 55'den sonra kimsenin aşırı güçlenemeyeceğini söylüyorum. Garp'ın Roger'la daldığı belli, 70 zaten hala güçlüsün Wb'den belli ama senin güçün artık artmıyor eksiliyor.
 
nerede yazıyor bu? neden spin-off hikaye uyduruyorsun? böyle olsaydı 68 yaşındaki bigmom bastonla geziyor olurdu.
Olay sadece vücut gelişimi değil ki. Yaş, Beyazsakal gibi etkisini gördüğümüz karakterler için bu bağlamda bir kriter. Sakazuki için mevzu karakterin öğreneceği bir şey kalmaması.
Adamda haki bağlamında gelişmiş silahlanma, geleceği görme var. Kral haki açacak olsa bu 50-60 yıllık yaşamının son iki yılında olmazdı.
Meyvesini iyi bir şekilde kullanıyor.
Dövüş sanatlarında, savaş tecrübesinde de edineceğini edinmiştir şu ana kadar.
Filo amirali olması tamamen diplomatik bir olay ve ona güç artışı sağlamaz. Koltuk boştu, geçti. O hâli Kuzan ile neredeyse denkti, standart amiral seviyesi yani.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık